Příspěvky uživatele - 142.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvas s hrusiek a jablk, 28.8.2015
V Rakousku je to dokonce specialita : Obstler, v tradičně vyrobená z jablek a hrušek ve směsi 1 : 1. Ale lze použít jakýkoliv poměr.
Cena zveriny, 24.8.2015
Nebojte, nezkrachuje... "neviditelná ruka trhu" to ohlídá;... kolik lidí má možnost na "přísun masa" přímo od myslivců?!
Kde sehnat malou pálenici, 21.8.2015
No myslím, že vám nelépe poradí, pro vás příslušný, Celní úřad... Jistě nechcete nějaký, "bastlířský" výrobek, ale přístroj od renomovaného výrobce. A ti mají stále, i dle stávající legilativy, oznamovací povinnost o prodeji aparátu. Tak se... celý příspěvek >
Ruský systém pálení destilátu - skleněné baňky, 20.8.2015
A nejedná se náhodou o princip (bohužel název příslušné destilace se mi již vykouřil z hlavy a odbornou literaturu již nemám k dispozici), kde odcházející páry z vařáku po přechodu do objemnějšího prostoru expandují, výševroucí složky zkondenzují a... celý příspěvek >
Jiskra vína, 20.8.2015
Já bych ji tam dal, "doporučovaná dávka" je kolem 10 g kys.citronové na 5 litrů kvasu... tož ať to dokvasí k vaši spokojenosti. "Chybami se člověk učí", ale musí si je přiznat a opravdu se z nich poučit!!
Jiskra vína, 20.8.2015
Ještě k tomu internetu - jistě je to ten nejjednodušší způsob získání informace. Ale co takhle s z něj napřed stáhnout "nějakou publikaci" k danému tématu a pročíst si ji (udělat si takovou malou rešerži). K vínům, těm domácím, tam je na "uložto",... celý příspěvek >
Ruský systém pálení destilátu - skleněné baňky, 20.8.2015
 "A v průběhu je vidět, že se vyměńují. Pochopitelně proto, že jsou už tak teplá, že v nich téměř nic nekondenzuje. Nicméně se nejedná o probublávání. Není zřejmé, jestli obsah první baňky zahodí či nikoliv, tam by měly být po začátku opatrné... celý příspěvek >
Ruský systém pálení destilátu - skleněné baňky, 18.8.2015
No ona ta "teorie", někdy tu praxi nestíhá vysvětlit, nebo se ta praxe občas teorií neřídí?... již klasik pravil : šedá je teorie a zelený strom života.
Ruský systém pálení destilátu - skleněné baňky, 17.8.2015
Zdravím pane inženýre, ... když si ten šot ad2) spustíte, tak v 1 minutě je záběr na kýbl (napojený na "suchou jímku"), ve kterém je spirála, a když je v kýbli, tak předpokládám že tam patří i ta voda... tím usuzuji na vodní chladič. Já v... celý příspěvek >
Za kolik prodat slivovici, 10.8.2015
Tož zdravím Pepíci z Čech a Lojzíci z Moravy, Celní zpráva si "postavila" tým na vyhledávání prodejců pálenek po internetu a na různých aukcích...  Teď vám již můžou, za ten prodej, "vyměřit až půl melounku pokuty"... podrobnosti byly... celý příspěvek >
Zkušenost se zavařováním v automatickém hrnci, 8.8.2015
Doma si v tomto "hrnci" můžete i vařit pivo!! Příprava sladiny a chmelovar. Poté se mladina zcedí, ochladí, zakvasí a v jiné nádobě nechá kvast... vše lze najít např. zde nebo zde. O odšťavňovači zde již někde byla řeč (nástavec na odšťavnění... celý příspěvek >
Domácí ořechovice, 18.7.2015
Ta macerace stačí jeden měsíc, a dá se opakovat s novou dávkou alkoholu. A to vyčiření jde i bez té želatiny, ale chce to čas na usazení nečistot (cca měsíc) a potom opatrnou filtraci přes "papírový filtr" a nerozvířit si ty... celý příspěvek >
Jaký další postup s rybízovým vínem?, 16.7.2015
Na netu je "hafo" předpisů a postupů jak na rybízové víno, jen si je stáhnout... ale to již stojí námahu, že... takhle přijít k "hotovému"... bez studování, bez srovnávání, bez vlastní invence!! 
Domácí ořechovice, 16.7.2015
Teď je již trochu pozdě na "naložení"ořechovky, ořechy mají již skořápky, možná tak ještě podrtit v hmoždíři... ale to není ono. Jinak s autorem souhlasím, čím déle leží, tím lépe chutná!!
Rybízová štáva - postup, 8.7.2015
Na tom mlýnku není co zkazit, vyberete sítko jehož otvory jsou menší než zrníčka ve zpracovávané surovině. Na posouvacím šneku to není závislé. a přítlačným šroubkem na konci si regulujete tlak odšťavňování. Buď jej povolíte, nebo přitáhnete, podle... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika