|
Příspěvky uživatele - 57.97
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Topaz vydrží, 14.3.2015 Červená forma Topazu za velkou louží... |  | Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 11.3.2015 Nebojte se, dobře vyzrálé Boskoopské je jen navinulé, ne kyselé. |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2015, 8.3.2015 Pěkné, bohaté kompaktní hrozny, ale to je vše. Chuť průměrná, praskání plodů se nevyhnulo, tlaku plísně také moc neodolávalo. |  | Co Vaše réva 2015?, 7.3.2015 Zhruba ve stejné nadmořské výšce na severním svahu stříhám kolem poloviny února - v naprosté většině případů pozdnější řez způsobil značné slzení (až na výjimky, kdy byla tuhá zima). |  | Topaz vydrží, 6.3.2015 Co se chuti týče, souhlasím s panem Petrem - velice povedená odrůda, takže ten plurál mohl být i za mě . Vloni jsem jím přeroubovával staré Vilémovo. Nedávno jsem ochutnal Topazy, které tvarem odpovídaly odrůdě, ale barva nebyla tak typická, žádná... celý příspěvek > |  | Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 6.3.2015  Také občas zapřemýšlím, zda-li stromy, co mám, je odrůda Boskoopské nebo jeho červenoplodá mutace. Některé plody jsou celočervené, dokonce i stopka je červená, jiné bez náznaku červeně a další tak napůl, takže těžko říci, jestli je to vybarvením... celý příspěvek > |  | Benedicte, 5.3.2015 Zdroj zde.
Fidelia - USA, středně raná + 3 RH; sladká chuť, nápadný vzhled, pevná konzistence; v nepříznivých letech jen průměrný výnos.
Benedicte - Francie, střední, středně pozdní + 15 RH; velkoplodá, vzhledná, pevná, dobrá chuť, vzdoruje... celý příspěvek > |  | Topaz - výrastky, 5.3.2015  Jestli tedy jde o toto: |  | Řez jeřabin, 5.3.2015 Já bych to řezal jako jádroviny - klidně teď. Udělal bych z toho opět špičák, odměřil požadovanou výšku kmínku, připočetl 5 oček a zbytek ufiknul. |  | Goldstar, 3.3.2015 Přesto ho na jaře naroubuji. Chutná mi moc. |  |
|  | Red Prince / Red Jonaprince, 28.2.2015 Kupoval jsem v podnikové prodejně nedalekých sadů. Kupodivu Navaho měli někdy před 4 lety, od té doby se moc neukazuje, ale to samé Rozela, Sirius... Asi mají lepší odbytiště pro tyto skvělé odrůdy a své obchody zásobují běžnými odrůdami (až na... celý příspěvek > |  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.2.2015 "Ovšem mám dojem, že z té Zoji nebude souhlasit nic".
Už nééé... Bral jsem tam nějaké angrešty a záměna by byla (opět) dost nemilá. |  | Red Prince / Red Jonaprince, 28.2.2015  Ano, chuťově příjemné jablko, včera jsem se k nim zrovna dostal. Jonagoldově aromatické, sladší, s pevnou dužninou. Některé plody měly jádřincovou hnilobu. Ale řekl bych, že minimálně stejně dobrý je klon Navaho.
|  | Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.2.2015 V Zoje jsem nakupoval jen jednou - na podzim. Vše v pohodě, v dobrém stavu. Ale moudřejší budu na jaře. |  | Velvet, vše co o ní víte, 28.2.2015 Koukal jsem na pěstování meruněk ve vysokých nadmořských výškách v Himáláji mezi Indií a Pakistánem - meruňkový ráj. Vysoká nadmořská výška, ale trochu jiný průběh počasí (hlavně na jaře), než třeba u nás. |  |
 |
|
|
|