|
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Ono v tom hnojivu pro azalky budou stejné sírany, jako používáte na borůvky. Nebo myslíte, že výrobce kupuje několik druhů a mění to? Podle mně je to stejná směs, akorát na konci linky padá do různě namalovaných krabiček. Stejně jako v Kolíně dělají... celý příspěvek > |
 |
Borůvky kanadské, 17.11.2013 Vlákno se táhne asi od roku 2007. Drtivá většina pěstitelů zveřejňuje úspěch za tří podmínek. Jáma, rašelina, hnojivo (na azalky, rododendrony, borůvky). Mám to podobně, borůvky prosperují velmi dobře. Použít organické statkové hnojivo byť v jakkoliv... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Borůvky kanadské, 16.11.2013 Nejde o fosfor, jde o vápník v superfosfátu. |
 |
Borůvky kanadské, 16.11.2013 A co potom tohle?
+10 g superfosfátu |
 |
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013 Protože máte zapnutý gril. |
 |
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013 Ten třetí je, že molekula skáče jako klokan, to je nejnebezpečnější a nejjedovatější možnost. Pokud do sebe dvě kangaroo-jump molekuly narazí, vyzáří při střetu 4 neutrony a ty mohou vybudit ke skoku další molekuly. Vzniká nebezpečí neřízené jaderné... celý příspěvek > |
 |
Navštívili jste někdy předváděčky výrobce a víte co vaše Vari umí?, 8.11.2013 Ale plevel v popředí je svisle. Když to srovnáte podle břízek, bude nakřivo plevel. Co když jde o distorzi obrazu?
|
 |
Navštívili jste někdy předváděčky výrobce a víte co vaše Vari umí?, 8.11.2013 Tak oni jsou smoukové v podstaě všichni, kdo si koupí nějaký strojek. Anglické návody přeložené do v číně tištěné češtiny je hrůza hrůzoucí a pracovat se strojkem se podle toho asi nenaučí nikdo. Podstatné je, že k mechanické práci s čímkoliv je... celý příspěvek > |
 |
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 8.11.2013 Děkuji vám oběma, ještě dnes se pro něj vydám . Hanča |
 |
Sadba česneku, 7.11.2013 Tohle sice zní zajímavě, ale rozdíl západu slunce oproti 18. hodině je v půběhu roku rozdílný a značný, mimoto se do toho míchá letní čas. V 18 hodin zapadá slunce jen dvakrát ročně a to ještě pouze na poledníku 15 st v. délky.
|
 |
|
 |
Efektivnost ochrany proti hryzcům, 7.11.2013 Prosím o radu, kde sehnat to pletivo. Nepozinkované králičí nikde nemají (prý je absolutně neprodejné), rabicku nám sice nabídli, ale s velkými a navíc posuovatelnými oky, takže mám strach, že by se hryzec klidně protáhl, kdyby chtěl. Pamatuju se na... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 3.11.2013 Tak těžko říct, zda na tom titanovém rýči nějaký titan je. Titan byl a stále je strategická surovina a nechce se mi moc věřit tomu, že z něj v roce 82 někdo vyráběl rýče. Jestli ovšem nepletete titan s duralem, ale i o něm pochybuju.
|
 |
Tvar koruny - štíhlé vřeteno, 3.11.2013 Nijak, pouze svislé větve zjara zohýbat do vodorvné polohy. |
 |
Jak zabránit poškození kůry jabloní?, 3.11.2013 Moc vám oběma děkuji za pomoc. Hanča |
 |
Jak zabránit poškození kůry jabloní?, 3.11.2013 Naprostý souhlas, řešila jsem kůru, protože ostatní souvislosti mě nenapadly. Hanča |
 |