|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Tlustší hadice za menším ventilem?, 8.3.2019 V slabší hadici jsou větší ztráty obecně. Hadice může průtok jen zhoršit, Tlustá míň, slabá víc. Ale to asi tušíte a počítat vám to stěží kdo bude. | | Vcely v kelimkoch (teglikoch), 5.3.2019 Máte pravdu, včely jsou ohledně vody docela čuňata, pijou z louží, stok a lecjakých pochybných kaluží, ani nejmenovat. Do medu se nic závadného nedostane, umějí to eliminovat. | |
| | Housenky babočky kopřivové, 4.3.2019 Pane V, když už je tu kukačka, čím se vlastně dospělé kukačky živí? | | Sůl v naloženém mase na uzení, 1.3.2019 Pan Vysloužil poradil dobře, vaší reakci moc nerozumím. Prostě se mi nechce čochtat k udírně v dešti. Doposavad jsem nakládal kombinovaně, ale pořád se tetelil, aby teplota ve sklepě nestoupla moc vysoko. Maso ovšem bylo v láku a bylo relativně... celý příspěvek > | | Sůl v naloženém mase na uzení, 28.2.2019 Mne by zajímalo, jak dlouho nastříknuté maso vydrží než se udí. Udím venku a když nevyjde počasí, potřebuju to odložit. V láku se masu nic nestane, klidně počká. Ale jak je to s nastříknutým? | | Růže svraskalá, 27.2.2019 Na dálku a podle popisu to nikdo neposoudí. Jestli je zdravé dřevo, je živé. Jestli nese choroby nikdo neví. | | Jake drevo, 21.2.2019 Mám někde v paměti zasuto, že při hoření, resp. uzení břízou vzniká cosi, co je ještě méně zdravé, než "normální" kouř. Ale břízou se udit obecně nedoporučuje. | | Přesazování kosatců, 18.2.2019 Vyrýpněte s co největším balem. Ony už si to nějak přeberou. Správně se to má dělat po odkvětu, ale když se to netrefí, nedá sa nič robic. Kdyť je to jen kytka! | | Česnek z lidlu, 17.2.2019 Je třeba to donést zpět a utrousit cosi o obchodní inspekci. Aby to s tou čerstvostí nepřeháněli. | | Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 17.2.2019 Ale pořád nevíme, co znamená to zkysání. Jestli je to jen zkvašené a nemá octovou příchuť, dávejte si to do čaje místo citrónu. | |
| | Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 16.2.2019 Totéž jsem musel udělat loni/letos. Začalo kvasit několik lahví sirupu a tak se to zpracovalo podobně. Loňské hicy nepřály receptům "za studena". Ten první post jsem myslel doslova, už naoctěný produkt. | | Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 16.2.2019 Nechat zoctovatět. Je to dobrý vinný ocet. | | Vybíráme skleník, 15.2.2019 Existujou nějaký proti-root fólie. Ale asi to bude pekelně drahý a možná složitě dostupný. Napadá mně folie co se dává k základům jako větrání. | | Vybíráme skleník, 14.2.2019 Já bych (mám zkušenosti) neřešil KAM a kudy ten vítr kterou tabuli nacpe. Při vichřicích, které jsou dnes poměrně běžné se může stát úplně cokoliv. | | Piliny a dřevěný odpad, 13.2.2019 Pome, Žilina. | |
|
|
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 > |
|
|
|