|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Maliččí broučci na malinách, 28.5.2017 Neodejdou, jsou to nejspíše mšice, po rostlinách je roznášejí mravenci. Jediná obrana je postřik - Mospilan, Pirimor... |  | Brouček na listech, 28.5.2017 Dřepčíci |  |
|  | Papriky nerostou a jsou žluté, 28.5.2017 Když tak - kuprikol. To je fungicid, nevím, co jste tím chtěl ošetřit, ale žádnou houbovou chorobu ty papriky nemají. Spíš jsou spálené přehnojením. |  | Hnojivo Slepičince, 27.5.2017 Na česnek a cibuli bych nedávala, na ostatní v koncentraci, jak je uvedeno. Rostliny v nádobách nesmí mít při hnojení suchou hlínu, mohlo by dojít ke spálení rostlin. |  | Hnojivo Slepičince, 27.5.2017 Vážení, pokud se nemýlím, tak tazatelka myslí prodávané Hoštické hnojivo Slepičince (granulované/tekuté). Je otázkou, zda je na obale i dávkování pro jednotlivé plodiny. |  | Paprikám usychají vrcholky, 25.5.2017 Pane Vladimíre, taky už od Agra substrát nepoužívám. Stejná zkušenost, musela jsem koupit sadbu rajčat, známý přišel o všechny papriky... |  | Boj s trávou, 24.5.2017 "stylem-napěsti, pokos, posuš, zabal, nalož, dovez-já si to milostivě převezmu+mi za to poděkuj" U nás ani toto nefungovalo, místní koňák ofrňoval, že si radši koupí seno v balících |  | Napadení paprik, rajčat, 24.5.2017 Nebo bronzovou, to je hit!!! |  | Napadení paprik, rajčat, 23.5.2017 Tak vám nevím, ale měla jsem vedle sebe rajčata s roxory i s dřevěnými kolíky a rozdíl nebyl žádný. Možná u těch roxorů byly i větší rostliny, ale možná to bylo tím, že ty roxory byly o půl metru vyšší než dřevěné kolíky . Jinak mám v dědině asi... celý příspěvek > |  | Napadení paprik, rajčat, 23.5.2017 To by mě taky zajímalo, rajčata mají jako opěru roxory a nikdy jsem nepozorovala, že by jim to vadilo. |  |
|  | Kadeřavost v květnu, 20.5.2017 Mám to stejně - dvakrát stříkáno, kadeřavost nikdy nebyla horší. |  | Reznutí a opadávání jehličnanu, 19.5.2017 Jaký jehličnan? To je dost podstatné |  | Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 18.5.2017 Ano, nebudou pálit. |  | Biely povlak na listoch u Moruši Ćiernej Bzeneckej, 16.5.2017 Mně jako napadené třásněnkami. |  | Zuzaně a povíjnici bělají listy, 16.5.2017 Spálené sluncem. |  |
 |
|
|
|