|
Příspěvky uživatele - 243.114
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Herbář, 18.6.2017 1 zelí, 2 kapusta, 3? kedlubna, 4 brokolice |  | Co je to za keř, 17.6.2017 Tavola |  |
|  | Usychání melounů, 17.6.2017 Pokud je máte ve skleníku, tak je musíte ručně opylit. |  | Kvetení pomerančovníku, 15.6.2017 Spíš ne, to byste snad poznal, jestli jsou jen samčí. Zkuste uměle opylit štětcem. |  | Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2017 Také se mi to párkrát stalo (kompost s obsahem stříkané trávy. vlastní). Uřezala jsem poškozené vrcholy, pořádně prolila vodou a čekala na zázrak, jestli někde vyrazí relativně normální zálístek, ze kterého by se vytvořila nová rostlina. U většiny... celý příspěvek > |  | Co chybí dubu?, 8.6.2017 Tipuji na nějakou houbovou/bakteriální chorobu. |  | Katalpa - vadnutí a chřadnutí listů, 4.6.2017 Nějaké mšice, něco podobného máme na bucích. |  | Poradíte název květiny?, 4.6.2017 Plnokvětá petunie, určitě má nějaké licenční jméno. |  | Maliččí broučci na malinách, 2.6.2017 Jo, rock effect je takříkajíc na dvě věci, na nic a na enono. Taky mi na nic nefungoval, ono to je skoro pravidlem, že to snad těm potvorám chutná a je jich ještě víc. |  | Převislý modřín choroba nebo škůdce, 2.6.2017 Korovnice (mšice). Máme každým rokem na modřínech, neřešíme to, dá se postříkat. |  |
|  | Plevel - identifikace, 1.6.2017 Popenec to fakt není. |  | A zase ty fleky na listech rajcat, 1.6.2017 Bez fotky je to stejné jako věštit z křišťálové koule. |  | Okurky nevzešly, 31.5.2017 Zajímavé je to, že mně okurky také vzešly mizerně (Konsa F1 z Lidlu), zato po mnoha letech mi vzešla petržel, taky z Lidlu. Špatně mi vzcházely papriky ze Sema i z Moravoseedu, z patnácti semen třeba jen dvě, semena vyklepaná z koupených paprik... celý příspěvek > |  | Identifikace květiny, 29.5.2017 schizanthus |  | Maliččí broučci na malinách, 28.5.2017 Mšice mohou být bílé, žlutozelené, zelené, černé, zelenomodré... je jich hodně druhů. Ustříhnout větvičku můžete, ale ti mravenci vám je stejně donesou... |  |
 |
|
|
|