Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Herbář, 18.6.2017
1 zelí, 2 kapusta, 3? kedlubna, 4 brokolice
Co je to za keř, 17.6.2017
Tavola
Usychání melounů, 17.6.2017
Pokud je máte ve skleníku, tak je musíte ručně opylit.
Kvetení pomerančovníku, 15.6.2017
Spíš ne, to byste snad poznal, jestli jsou jen samčí.  Zkuste uměle opylit štětcem.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 14.6.2017
Také se mi to párkrát stalo (kompost s obsahem stříkané trávy. vlastní). Uřezala jsem poškozené vrcholy, pořádně prolila vodou a čekala na zázrak, jestli někde vyrazí relativně normální zálístek, ze kterého by se vytvořila nová rostlina. U většiny... celý příspěvek >
Co chybí dubu?, 8.6.2017
Tipuji na nějakou houbovou/bakteriální chorobu.
Katalpa - vadnutí a chřadnutí listů, 4.6.2017
Nějaké mšice, něco podobného máme na bucích.
Poradíte název květiny?, 4.6.2017
Plnokvětá petunie, určitě má nějaké licenční jméno.
Maliččí broučci na malinách, 2.6.2017
Jo, rock effect je takříkajíc na dvě věci, na nic a na enono. Taky mi na nic nefungoval, ono to je skoro pravidlem, že to snad těm potvorám chutná a je jich ještě víc.
Převislý modřín choroba nebo škůdce, 2.6.2017
Korovnice (mšice). Máme každým rokem na modřínech, neřešíme to, dá se postříkat.
Plevel - identifikace, 1.6.2017
Popenec to fakt není.
A zase ty fleky na listech rajcat, 1.6.2017
Bez fotky je to stejné jako věštit z křišťálové koule.
Okurky nevzešly, 31.5.2017
Zajímavé je to, že mně okurky také vzešly mizerně (Konsa F1 z Lidlu), zato po mnoha letech mi vzešla petržel, taky z Lidlu. Špatně mi vzcházely papriky ze Sema i z Moravoseedu, z patnácti semen třeba jen dvě,  semena vyklepaná z koupených paprik... celý příspěvek >
Identifikace květiny, 29.5.2017
schizanthus
Maliččí broučci na malinách, 28.5.2017
Mšice mohou být bílé, žlutozelené, zelené, černé, zelenomodré... je jich hodně druhů. Ustříhnout větvičku můžete, ale ti mravenci vám je stejně donesou...
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika