|
Pálenka z dýně, 25.9.2017 No, ale míň pracné by bylo hodit dýni na kompost a vykvasit ten cukr a med |
 |
Pálenka z dýně, 23.9.2017 To jste asi mohli nechat vykvasit jen ten med, ne? Nač si přidělávat práci s krouháním dýně |
 |
|
 |
Co je to za listnatý strom?, 22.9.2017 Fotka stromu by nebyla? Z jednoho listu, který nemusí být typický, se těžko soudí, co by to mohlo být. |
 |
Česká rajčata 2017, 20.9.2017 Stříška nesplnila svůj účel. To co napršelo, to steklo vedle záhonu a rajčata si všechnu tuto vodu nasála a začala praskat
Čekal jste snad něco jiného ?
|
 |
Ako dosiahnúť kvalitu?, 17.9.2017 Nechat vypálit v oficiální pálenici? |
 |
Hořknutí okurek, 15.9.2017 Pěstujte geneticky nehořké. |
 |
Neznámá rostlina z Itálie, 15.9.2017 Nocenka jalapovitá - Mirabilis jalapa. Pěstuje se jako letnička nebo se vykopou oddenky, přezimují jako jiřiny a na jaře znovu vysadí. |
 |
Hrábě na zapracování travního semena do substrátu, 7.9.2017 Ale přečetla, sama jsem si okolo domu osívala cca 2,5 tisíce metrů, stejně jako to dělají profi firmy |
 |
Hrábě na zapracování travního semena do substrátu, 7.9.2017 To bych chtěla vidět, jak "cukrujete" plochu 2000 m² Viděla jsem zakládat trávníky profi firmou - pravidelný krok a rozhoz na široko... Tím vaším způsobem by si nevydělali ani na slanou vodu. Tak to možná dělají hobbíci s pár metry... celý příspěvek > |
 |
Padlí na okurkách - má ještě smysl ošetřit chemií?, 2.9.2017 Breberky se otrávily postřikem na rostlinách. |
 |
|
 |
Co to je, prosím?, 26.8.2017 No jo, ale muškát to není |
 |
Poznej houbu - není v houbovníku, 18.8.2017 No to není zrovna dobrý zdroj. Zajděte do knihovny a tam si vypujčte nějakou houbařskou encyklopedii. Já bych to tipovala na muchomůrku citronovou, ale těžko říct. |
 |
Poznej houbu - není v houbovníku, 18.8.2017 Tak ulomte hlavu a ty lupeny tam uvidíte. S neotevřenou hlavou můžou být muchomůrky i dost velké, klidně přes deset centimetrů na výšku, záleží na podmínkách, v jakých rostou. |
 |
Poznej houbu - není v houbovníku, 18.8.2017 Je to mladá plodnice nějaké muchomůrky. |
 |
Popenec v trávníku, 18.8.2017 Tak přijeďte, můžete si natrhat do nádivky pro velkoměsto |
 |