|
Napadnutý strom, 9.2.2016 ten strom sa už nedá zachrániť? |
 |
Moja švestkomeruňka, 14.4.2014 Asi sa to tak rýchlo nešíri a nebolo by treba rušiť celý strom, ale ked sa ten stred odstráni, bude zvyšok stromu s dvoma bočnými konármi vyzerať divne |
 |
|
 |
Tipala, 25.3.2014 Tak tomuto sa u nás voľakedy hvorilo "belice"...ako biele slivky... mimoriadne sladké, džem z z nich sladký s mierne horkým podtónom. Nezavárali sa. Dozrielvali skôr ako modré slivky. Pálila sa z nich tzv.belovica. Odišli do večných lovíšť s nástupom... celý příspěvek > |
 |
Hybrid švestkomeruňka, 12.3.2014 Tak-čo nové dáme tento rok?...Pochváľte sa |
 |
Neujali sa všetky vrúble, 21.2.2014 pán Wimpi, presne tak to zajtra chcem poriešiť |
 |
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014 Ako vidno na fotkách, na jabloniach sa mi rozšíril mach a lišajník... mám použiť drôtenú kefu a následne postriekať zelenou skalicou? |
 |
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014 Ďakujem, myslíte ten bežný balzam, ktorý predávajú Záhradkárske potreby na ošetrovanie rán na stromoch? To spotrebujem aspoň 3 kelímky... |
 |
Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014 Ďakujem pán Vysloužil... a nemal by som to trocha šikmo zrezať? Tá náprotivná strana je už ja tak čiastočne suchá... |
 |
Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014  ešte jeden obrázok |
 |
Neujali sa všetky vrúble, 20.2.2014  Do slivky som naštepil 4 vrúble z marhule, ujal sa len jeden. Zvládne to nejako te kýpeť, alebo to celé o pár rokov (2-3) odumrie? Čo mi poradíte s tým urobiť? |
 |
|
 |
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014  a ešte jeden obrázok |
 |
Konár olúpaný od kôry, 20.2.2014  ...čo s ním?...zlikvidovať?...alebo prežije? |
 |
Moje nové tekvice 2014, 24.1.2014 tiež som počul, že to nebolo ktoviečo... vraj stále to chutilo ako dyňa... |
 |
Ačokča 2013 - pre a proti, zástancovia a odporcovia, 23.1.2014 Manželka nemôže surovú papriku, zrejme jej nerobí dobre na žlčník, toto by mohla byť alternatíva.. |
 |
Tekvica Hokkaido a Uchiki Kuri, 14.1.2014 Butternutt |
 |