|
Příspěvky uživatele - 195.22
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zjistit druh banánovníku?, 26.1.2014 Dobrý den. Semínka z koupeného banánu nebo koupená semena banánovníku? Plně vyvinutá semena dělají pouze plané druhy banánovníků, takže jestli jste sázela něco z normálního koupeného banánu, tak Vám nic nevyroste.
Vhodnost pro pěstování se... celý příspěvek > |  | Kterou letní jabloň?, 24.1.2014 Dobrý den. Rád bych využil tohoto vlákna a zeptal se na odrůdu Piros - jaké s ní máte zkušenosti co se týče chuti, odolnosti atd.. Děkuji. |  |
|  | Meruňka " Gvardějskij", 20.12.2013 Je nějáký zvláštní důvod se u tohoto kultivaru bát nakažení Phytomonádou? Předpokládal bych, že kdyby se mi podařilo získat materiál z Lednice, že by mi neposlali něco nakaženýho... |  | Meruňka " Gvardějskij", 20.12.2013 Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo pěstujete nebo nevíte kde sehnat tuto hladkoplodou odrůdu meruňky. Děkuji. |  | Jaká odrůda jabloně je rezistentní a zároveň chuťově výborná?, 22.9.2013 Dobrý den. Snad nikdo zde nezmínil odrůdu Admirál, která by taktéž měl být vynikající. Nebo máte jiné zkušenosti? Sám přemýšlím, čím doplnit řadu stromků na M9 - už mám Topaz Red a Sirius a třetím adeptem měl být právě Admirál...
|  | Pokus s podnoží P. Triloba?, 11.8.2013 Tak jsem zjistil, že jsem úplně zaměnil názvy. Není to tedy P. triloba, ale okrasná, nízká mandloň P. tenella..
No snad i tak by se to dalo, či ne? |  | Pokus s podnoží P. Triloba?, 10.8.2013 Dobrý den. Právě tu odolnost vůči vápníku a snad i nižší vzrůstnost bych od této kombinace očekával. Nejsem moc fanda do "okrasnin", pokud nepřinášejí zároveň i nějáký konzumovatelný přínos. Takže to odzkouším a uvidíme. Díky za reakci. |  | Pokus s podnoží P. Triloba?, 9.8.2013 Dobrý den. Na zahradě máme keř této okrasné mandloně a tak mě napadlo, že bych mohl zkusit některý výhon naočkovat broskví. Zkoušel to třeba už někdo, nebo je to jen ztráta času? Na internetu se mi nic najít nepodařilo. Díky. |  | Banánovník - odstranění listů, 6.8.2013 Ano, suché listové pochvy je možné odstraňovat. Já sám to na banánovníku dělám už několik let a když se to provede správně, vůbec mu to nevadí. Suchou listovou pochvu opatrně odloupnu až do místa, kde přechází v ještě živé pletivo (lépe kousek nad,... celý příspěvek > |  | Letní jablka dozrávají, 5.8.2013 Dobrý den. Měl bych dotaz na odrůdy Geneva Early a Piros. Jestli je někdo pěstujete, které z nich je kvalitnejší co se týče chuťových vlastností? A jak jsou na tom s odolností nemocem? Předpokládám, že než Průsvitné letní které máme, budou asi obě... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňka Tsunami, 16.7.2013 Dobrý den, můžu se Vás zeptat, v jaké nadmořské výšce meruňku pěstujete, že Vám dozrává až teď? Měl jsem za to, že nic ranějšího než "Tsunami" (31dnů předVP) u nás ani není k sehnání a chtěl jsem si jí jako jako takový úvod do sezony meruňek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|