Příspěvky uživatele - 183.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mravenci a mšice po celé zahradě, 8.7.2014
Mšic taky letos pozoruji hodně, zřejmě je to díky počasí. Na nějaké boje ale kašlu.
Lilek černý, 7.7.2014
To máte za trest...
Pampeliška, pýr, pcháč - zlikviduji vytrháváním?, 7.7.2014
Předpokládám, že to nikdo z vás ani nezkoušel a hned podlehl monsantovské mediální masáži. Jedině s pýrem to možná nejde, ale pcháč i pampeliška jde likvidovat vytrháváním, i pokud se nepodaří vytrhnout s celým kořenem, tak se tím skutečně čím dál... celý příspěvek >
Přemnožení špačci na třešni, 7.7.2014
Nejlíp sám sebe... Stromy zakrýt sítí, ale když je vám líto dát pár korun tak tu zahradu radši prodejte.
Jak se zbavit včel?, 7.7.2014
A něco jako síť proti hmyzu vám nic neříká?
Krtek - a je to, 29.9.2013
Největší škůdci jste vy "zahrádkáři" co na hektarové zahradě pěstují bezcenný sterilní trávník plný pesticidů. Chtěl bych vás upozornit na zákon 246/1992, kde je většina vašich postupů evidentně za hranou.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Díky za tuhle diskusi. Hned zlikviduju jednu ptačí budku a předělám ji na budku pro sršně. Už jen kvůli tomu kolika lidem to vadí, z toho budu mít větší radost.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Úžasný, tak pokud nevíte, ty vaše insekticidy proti "vraždícímu a škodlivému" hmyzu mají přímo na svědomí minimálně miliony mrtvých lidí ročně. Zabíjíte sami sebe. Ale to je dobře, přirozená regulace.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Tak to máte nějaký divný. Já jsem naopak nikdy neměl problém se sršni. Ale s některými vosami ano, asi nějaký druh vos je agresivnější, ale jsou i takové, co jim můžete stát před hnízdem a nic.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Není jediný důvod zasahovat. Když jim nebudete šlapat přímo na hnízdo, tak se vás ani nevšimnou.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Mě jako malé dítě poštípali a žil jsem normálně. Až v poslední době mám zkažené zdraví mimo jiné i právě díky vám, co hned všude "pro jistotu" valíte chemii a všechno sterilizujete. Z těch vašich dětí takhle budou chudinky které sejme první mor.
Sršně - jak na ně?, 27.9.2013
Škodná jste leda tak vy. Sršeň je užitečná, mám je na zahradě a nikdy nebyl žádný problém.
Jak se zbavit krtka, 27.9.2013
246/1992, krtka výslovně ne, ale tyhle vaše metody včetně toho "elektrikáře" už jsou zřejmě za hranou.
Jak zabíjíte slimáky?, 27.9.2013
Rovnou na místě špachtlí a nesbírám, jen se případně odhodí někam kde nepřekáží. Rozpůlení se mi zdá nejhumánnější. A navíc to dělám selektivně jen na ty španělský imigranty, původní nechávám, on je taky asi jen jeden v celé zahradě.
Sedmikráska, mech a jílovitá zem, 7.4.2013
Tohleto nějak nedokážu pochopit, proč lidem ty sedmikrásky dělají problém. Kdybyste tu trávu žrali a sedmikrásky byly jedovaté, tak to lze pochopit, ale ono je to spíš naopak. Chcete aby si tam mohly hrát děti, tak jim to tam pěkně prolejete... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika