|
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 19.11.2013 P.19.98 no mohl by jste tu prosím dát foto té vaší pasti?
|
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013 Tak expanzní přístroj se vůbec neosvědčil, je to k ničemu, raději počkat u krtince s motykou, vyhodil jsem oknem 1500kč což je dost peněz... |
 |
|
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 31.10.2013 No ještě to odskouším, ale myslím bude to vápno lepší, je to normální hnojivo, ptal jsem se v zahradnictví, nemělo by to vadit ničemu. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 29.10.2013 Takže po třech dnech zkoušení žádný uspěch... pokaždé past zahrne zepředu hlínou asi je moc jemná, spoušt zůstane nesepnutá a krtek se mi jenom směje... Ted testuju zalepení toho oka vepředu izolepou třeba se to povede, mělo by to klást odpor a neměl... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 25.10.2013 Jasně to chápu, moc Vám děkuji. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 24.10.2013 Prosím Vás a jaké jateční ty čeké s červenou špičkou?Je to prý nedoporučené výrobcem, tak nevím jestli by to past třeba nepoškodilo... nerad bych ji zničil, je tam v návodu doporučen jateční Jobb žlutý a ten je slapší než červený... |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 24.10.2013 Dobrý den, včera mi past přišla, jen mi není jasné jak ji zajistím proti posunu v té noře... je dost malá, asi by bylo dobré ji něčím zezadu zapřít.Jo a jak pak vyčistit celou past od hlíny?V návodu je napsáno vodou, což se mi moc nezdá, jak se voda... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 23.10.2013 Pánové moc Vám děkuji za Vaše rady, vyzkouším obě dvě, pak napíšu. W2 mi dojde dneska, tak v pátek na chalupě hned otestuju a na druhém pozemku nasypu vápno a uvidím. Jste moc ochotní a ještě jednou díky. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.10.2013 Takže nasypat do krtincu a když mám zahradu 50x50metrů tak třeba do 5 krtincu po ploše?Nebo i do více. |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.10.2013 Tak to asi taky vyskouším, ale musím jej někde koupit.Moc děkuji za Vaše rady.Hezký večer. |
 |
|
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.10.2013 No a na půdu nebo rostliny to má nějaký dopad?Nebo je to neškodné... |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.10.2013 Prosím Vás nějak nechápu princip toho návodu, co to jako krtkovi udělá?Přestěhuje se o deset metrů dál po zahradě, nebo ne?Kde sehnat to vápno? |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 22.10.2013 Dobrý den, moc Vám děkuji za Vaše postřehy, vadí nějak hlína kterou natlačí krtek před sebou směrem k té hlavni?Sníží se učinnost, nebo uplně selže?Kolega mi říkal že to hodně zbrzdí ty plyny-podle mě jen částečně.Jakou jste měl uspěšnost při... celý příspěvek > |
 |
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 21.10.2013 Dobrý den všem prosím všechny znalé likvidace krtka aby poradili zda investovat 975kč do tohoto expanzního likvidátora.Má ho někdo?Předem všem mnohokrát děkuji |
 |
Stihl MS 361, 11.9.2013 Moc Vám děkuji za vysvětlení.Alespon vím proč se to nedoporučuje. |
 |