|
Příspěvky uživatele - 130.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pila na plošinu, 31.3.2016 HQ 357XP |  | Golden Delicious, 31.3.2016 Rozdíl je ve velikosti, ale když ochutnáte, tak bych za svoje gd nic nevyměnil, v Itálii je to tolikrát stříkáno, že kdyby to člověk věděl, tak to do huby nebere a sami pěstitelé říkají, já stříkám a biopěstitelé stříkají v noci :D jsou přešlechtěná,... celý příspěvek > |  |
|  | Spuštění filtrace, 31.3.2016 Pěkný večer, na jaře chci dobudovat jezírko, potřebuji startovací bakterie, když budu dávat vodu z řeky a i nějaký písek se štěrkem bych vzal z řeky? |  | Husi krky, 31.3.2016 Zdravíčko, mám v úmyslu dát husí krky a víčka z PET lahví do rašlových pytlů a mít je za kartáčema a molitanovýma kostkama a sem tam je v pytlích proválet a omýt, popř.vapkou prostříkonout. Je to žádoucí často omývat nebo spíše míň často, abych... celý příspěvek > |  | Husi krky, 26.3.2016 pěkný den, musím husí krky nechat vzduchovat nebo stačí, aby voda protékala kolem krků samotíží, jen to, co potlačí čerpadlo? A ještě dotaz, plastové drátěnky se používají jako nosiče do biofiltru nebo jako mechanické čističe na sliz a podobně, třeba... celý příspěvek > |  | Vzrůst - jaké výšky stromy dorostou?, 6.1.2016 No, přesně takovou chytrou odpověď jsem čekal. Děkuji pěkně. Samozřejmě sklízet, ale pokud stromy můžou být vysázeny jen v řadě, má snad logiku vysázet je podle vzrůstu nejvyšší k severu a nejmenší k jihu. Jasně že vyšší stromy se dají řezem udržet... celý příspěvek > |  | Vzrůst - jaké výšky stromy dorostou?, 6.1.2016 Dobrý den. Mohl by mi někdo prosím poradit, jak seřadit stromky při výsadbě do jedné řady podle toho jaké výšky přibližně dorostou? Jde o to aby si příliš nestínily v době, kdy budou v pozdějším odpoledni v zákrytu (řada přibližně ve směru SV - JZ) a... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 12.10.2015 To zelené nebylo ale zkažené, ale lesklé?To je tou solí a je to reakce. |  | Krmení Labradorského retrívra, 12.10.2015 Zdravím, krmíme dvakrát denně, ať si neroztahuje žaludek a při mazlení, válení,ať si ho nepřetočí... |  | Dotazy na chov ryb, 12.10.2015 Zdravím chovatele ryb, máte prosím někdo zkušenost s chovem candátů v jezírku, jaké jsou přírůstky a čím krmíte?Jednalo by se o místy i dvoumetrové do hloubky a 50m2. |  |
|  | Poznáte rostliny?, 6.8.2015  Přátelé, kdysi před léty jsme tuto rostlinu přivezli z Chorvatska a dodnes ji rok co rok pěstujeme přes léto na balkoně (v zimě schováme do bytu),ale dodnes neznáme její název. Ví to někdo? |  | Uschlé listí, ale dole neco roste, 16.6.2015  Ještě prosím o odpověď.Když je těch výhonků na původním kmínku více (původní korunka je suchá) ponechat ten nejnižší nad roubem nebo je možno si vybrat i z těch co jsou výše a ostatní odstranit?. |  | Filtrace Tripond x Tripond eco, 19.3.2014  Tak to je špatné. S touto řasou zápasím třetím rokem. Nepomohlo ani vypuštění a vyčištění celého jezírka, do 14 dní tam ta řasa byla zase. Původní filtraci jsem doplnil o odstředivku a podle Vašeho obrázku jsem tam přidal kartáče. Z odtředivky teče... celý příspěvek > |  | Filtrace Tripond x Tripond eco, 17.3.2014 Dobrý den,
mám stejný problém s toutu řasou. Nevíte jak se jí ten pán zbavil? Jezírko má cca 30 m3. Filtrace je řešena odstředivkou a biologickým filtrem JFG. Zkoušel jsem všelijaké přípravky na řasy, ale pomáhá to jen málo a hlavně krátkodobě.... celý příspěvek > |  | Odkôstkovač ovocia, 17.1.2014 tak to bych rád videl v akci, nebo alespon na papíře. jestli to nemáte vlastní now-how jako zátím všichni. nepodělíte se o zkušenosti? josefino71@seznam.cz
|  |
 |
|
|
|