|
Závlaha - aplikace tekutých hnojiv, 10.4.2013 Sedospray trávnik s aplikátorom
Bajas.(Len to riedenie 0,2%???)
|
 |
Závlaha - aplikace tekutých hnojiv, 10.4.2013 Myslím, že som to videl v minulosti pred cca3-6 mesiacmi u Přemka Podlahu v Receptári pripojilo sa to na polievaciu hadicu.Bajas. |
 |
|
 |
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 10.4.2013 Ja som si tento rok kúpil Třešňovišeň Kráľovná Hortenzia, ale aká je zatiaľ nevien no na stránke Zahradnictví Kruh hovoria o sladkej višni inej. Mám pocit, že čerešne sú všetky sladké. Bajas.
|
 |
Nejsladší černý a červený rybíz, 10.4.2013 Staršie vlákno : Sladký angrešt a rybíz pro děti
Bajas. |
 |
Sušení ovoce, 10.4.2013 Niekedy pred dvomi rokmi som bol v Moštárne Hoštetín a tam majú funkčnú sušiareň,a asi i siahovicami môžu kúriť .Nejaké stránky :
Hostětín
Zpracování ovoce sušením
Zdravím, Bajas.
|
 |
Sušení ovoce, 9.4.2013 Takže niečo, ako trúba v kachliach na tuhé palivo. Bajas. |
 |
Sušení ovoce, 9.4.2013 Udiareň nemám, no myšlienka sušenia na priamom teple vyrobenom horením bežných materiálov zdá nereálna. Jedine, že by v tom "...jde vytvořit teplo bez kouře jiné dřevo a podobně..."bolo niečo o čom nepíšete. Ak som bol niekedy pri udiarniach tak... celý příspěvek > |
 |
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 Myslím , že pán Mirek reagoval na moje obrázky. Bajas. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 Ešte dnes skúsim, podľa rady Ivap, niekoľko púčikov rozrezať a potom dám info. Bajas 155 m/m. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013 Pane Mirku, takže si myslíte, že i tie púčiky na obrázku, hlavne marhuľa, mala by to byť Maďarská (Ungarische beste), by hohli byť poškodené týmto počasím? Bajas 155 m/m. |
 |
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 3.4.2013  Stihol som ešte vyfotiť zopár obrázkov posledného marca, no ak by som to odfotil dnes bolo by to asi podobné ráno 0°C a na aute 4 cm snehu a ako pozerám z okna sneží a sneží... Bajas 155 m/m
|
 |
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 Mne krčičincov pribudlo najviac za posledné 3-4 dni akoby geometrickým radom, asi sa prebudili a začali pracovať.Zpod snehu len kopčeky pribúdajú, a to pôda sa tvári ako zamrznutá.Bajas. |
 |
Mrazy v březnu 2013, 27.3.2013 A to sa mi zdá logické. Bajas. |
 |
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013 Pozrel som sa na cibuľu a časť návodu je zaujímavá :
"Výsev a klíčení
Výsev provádíme v březnu až dubnu nahusto do řádků 1 - 2 cm hluboko. Vzdálenost řádků cca 25 – 30 cm. Jednotíme podle potřeby na cca 10 až 15 cm od sebe."
Za 20... celý příspěvek > |
 |
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 27.3.2013 Možno pýtajúcemu sa nejde ani tak oveľkosť, ako o rýchlosť. A vtomto prípade minimálne zelená hmota by mohla byť rýchlejšie k použitiu.Bajas. |
 |