|
Zarytí listí řepy, 11.10.2017 zdravím zahrádkáře, myslíte že je vpohodě zarýt listí řepy (krmné)? Rolzloží se do jara? Bude to vpohodě? |
 |
Paprika beraní roh, 19.6.2013 Samozřejmě, že tohle vím, jen jsem narazila na jedné akci na tyto papriky naložené jako okurky ve sladkokyselém nálevu a byly k masu a strašně moc nám to chutnalo.
Myslím si, že kdybych je zasela rovnou do skleníku, že by mohly vylézt a klidně až... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Paprika beraní roh, 19.6.2013 dobrý den, chci se zeptat, zřejmě je už pozdě na vysetí papriky beraní roh do skleníku??? nebo když zaseju do kelímků, nechám za oknem a pak dát do skleníku?? Na podzim bych je ráda zavařila, jsou výborné... |
 |
Papriky - klíčivost semen, 7.2.2013 Máčím, 24 hodin v lignohumátu |
 |
Vysev semien, 18.1.2013 Chystám se tento víkend zasít papriky. Už je máte zaseté nebo je podle vás ještě brzy? V loni jsem je sela poslední víkend v lednu. |
 |
U vám také raší česnek?, 8.1.2013 Teď v neděli jsem zkontrolovala záhon s česnekem a s hrůzou zjistila, že se na něm současné počasí podepsalo. Česnek už je venku, cca 2 cm. Sázelajsem ho na konci listopadu. A teď jesti se opět vrátí zima a mrazy, tak aby to nedopadlo jako loni,... celý příspěvek > |
 |
Roubování, 2.1.2013 Dobrý den,
na jaře bychom chtěli přeroubovat starší jabloň. Nemá chutné plody a trpí hořkou pihovitostí. Mám možnost roubů Gloster od rodičů, ale raději bych sehnala Topaz (je více rezistentní). Nemáte někdo možnost zaslat (prodat)... celý příspěvek > |
 |
Nevítaný návštěvník/ce, 10.12.2012 nevíte co nejlépe na myši které k nám lezou od sousedů?? - máme společné střechy a sousední dům je celkem dezolátní a dostávají se k nám přes střechu - nějaká škvíra se vždy najde.. - a pak se dostanou do izolace pod střechou... používám jed... celý příspěvek > |
 |
Svetle fleky na listech vinne revy, 25.6.2012 použil jsem DITHANE - nevím jestli je to systémový prostředek... |
 |
Svetle fleky na listech vinne revy, 22.6.2012 Dobrý den, včera jsem ve 20hod postříkal proti plísni a za cca 5 hodin celkem slušně zapršelo.. - myslíte že účinek postřiku nějaký bude?? nebo raději hned znovu postříkat? a ještě dotaz co použít při malém napadení plísní - aby se dále nešířila?... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solární ohřev u Azura 400de Luxe, 18.6.2012 dobrý den, co říkáte na solární ohřev co je teď všude nabízen - taková polokoule... píší že je vhodný pro nadzemní bazény (netuším proč...). |
 |
Pieskovanie a dosievanie, 18.5.2012 Dobrý den, dospěl jsem také k tomu že budu provádět pískování trávníku ale napadlo mne zda při sekání nebude písek vtahován do sběrného koše... - asi hloupý dotaz ale zdá se mi písek jemný (a tím i lehký) nebo dojde po zálivce k jeho "propojení" se... celý příspěvek > |
 |
Kvetení vinné révy, 14.5.2012 Dobrý den, co by jste mi poradili na žluté listy révy? zatím réva raší a je OK ale v průběhu vegetace začne žloutnout a listy se zmenšují a zasychají, o hroznech ani nemluvím.. Chtěl bych něčím postříkat abych tomuto předešel. Moc děkuji za všechny... celý příspěvek > |
 |
Redukce koruny meruňky, 15.3.2012 kdy začít s řezem meruňky? v době květu nebo dřív? mám rány (větší)zamazat štěpařským voskem? |
 |