|
Příspěvky uživatele - 182.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky a rajčata na balkon, přesadit?, 23.4.2012 S otužovaním mám problém.Ráno, keď odchádzam do práce (okolo7h), je vonku 4-6 stupňov... to sa mi zdá primálo na to, aby som paradajkové priesady šupol von. |  | Predjarné počasie, 3.1.2012 Pán Mirek, prisvetľujete priesady nejako, aby sa nevytiahli príliš slabé do výšky? |  |
|  | Môžem už vrublovať?, 18.3.2011 Rezal som začiatkom januára (leden), ale Amers (slivka) bola munulý týždeň už trocha napučaná, aj ked som mal vrúble v chladničke, tak som navrúbľoval anglickou kopuláciou a do rozštepu... dával som aj marhuľu Veharda, aj keď ešte nepučala... |  | Môžem už vrublovať?, 18.3.2011 Otázočka: Mám navrúbľované kôstkoviny v období bez miazgy. Ako a kedy budem spoľahlivo vedieť, či sa vrúble ujali? Ony totiž aj ked sa neujmú, začnú rašiť samy osebe z vlastných zásob a neskôr uschnú... a ja by som nepodarky rád napravil zvyšnými... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit mechu, 7.3.2011 Ale aj veľmi drahý... pri ploche cca 1000-1200m2 je to pálka. |  | Roubování třešně, 4.3.2011 Nočné teploty majú padnúť na -7...počkať ešte s vrúbľovaním? |  | Ohryzená broskyňa, 21.2.2011 pán Novosad, máte pravdu, glejotok a chúlostivosť broskyne vôbec som do úvahy nevzal... pri jabloni je možnosť úspechu vyššia... |  | Ohryzená broskyňa, 21.2.2011 zabudol som... nečakať na rašenie... doporučujem prečítať si nejakú knihu od Štefana Chlebíka... v knižnici nájdete... on to tam popisuje... |  | Ohryzená broskyňa, 21.2.2011 Tu nejde o obalenie, aby sa vytvorila nová kôra ale prakticky o implantát... šanca tu je, ale stromček sa bude zo 2 roky trápiť... jasne, vykopať a dať nový je jednoduchšie a racionálnejšie... ale ak ho zachránite, budete mať radosť... |  | Marhuľa na divom myrobaláne? špendlíku?, 2.2.2011  3ročný vrúbeľ |  |
|  | Konáre odchádzajú, 2.2.2011  ..a takto |  | Konáre odchádzajú, 2.2.2011  Takto mi odchádzajú konáre na jednej slivke |  | Co takhle lupina, 28.1.2011 Z lupiny je výborná kaša, ale nie čistá lupina, ale 50% zemiakov, oboje uvariť osobitne, roztlačiť, zmiešať, maslo, mlieko do toho... aj oškvarky je fajn celé zamiešať... a navrch osmaženú cibuľku... |  | Hybrid švestkomeruňka, 15.12.2010 Má niekto praktickú skúsenosť s odrodou Melitopoľskij? Chuť, nároky, choroby- |  | Odrody - identifikácia, 19.10.2010 č.1 Luvasova, č.2 by mohla byť Konferencia |  |
 |
|
|
|