Příspěvky uživatele - 52.174

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradí někdo s problémem kyčelního kloubu?, 27.7.2010
Dělal mu veterinář rtg kyčlí? To je první věc, od které by mělo odvíjet další léčení. Provádí se v narkóze, pro mladého pejska by neměla být nebezpečná. Ovšem ten snímek musí vet umět správně přečíst, v případě pochybností nechte rentgen ověřit u... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 25.7.2010
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně toho rumu v čaji - z jakého důvodu se tam přidává? Kvůli trvanlivosti nebo chuti? Chci totiž vyrobit čaj pro děti. A přidám svůj recept na rybíz: Rybíz a la brusinky 1 kg rybízu ¼ l vody ¼ l... celý příspěvek >
Co dělat proti plzáku španělskému?, 19.7.2010
Prosím vás, nevozte je do lesa, co je to za nesmysl?  Plzáci u nás nemají přirozeného nepřítele, tímto je jen pomáháte množit a škodíte životnímu prostředí, nežere je nic ani v tom lese. Když si koupíte Ferramol, neotrávíte nic a plzáky slušně... celý příspěvek >
Jed na pavouky, 15.7.2010
Ano, naprosto souhlasím s Reevem. Nepřestává mě udivovat, jak si někdo pořídí nemovitost v přírodě a pak mu vadí všechno, co se v té přírodě vyskytuje.
Postřik na mšice, 8.7.2010
Aha, no vidíte, možné to je a potěšilo by mě to. Ale ať už je to jakkoliv, hlavně že výsledek je uspokojivý.
Postřik na mšice, 8.7.2010
Přesně tak ošetřuji angrešt už několik let, kdysi jsem to sem psala. Poprvé chemie, pak cca 2x Bioton. Na nic jiného Bioton nepoužívám, ale v tomto případě mám stoprocentní úspěch, přestože jeden z angreštů je velmi náchylný Zlatý fík. Nádobu vymývám... celý příspěvek >
Višeň - padá listí, 6.7.2010
Taky by to mohla být skvrnitost listů - viz zde. moje višeň (morella) na to trpěla dost
Okurky, 30.6.2010
Už se to tady probíralo, podívejte se na toto vlákno.
Je kos škůdce?, 21.6.2010
... až nebudeš moci, sokola zavolej.
Proč usychá višeň?, 20.6.2010
Nejlepší bude, když si přečtete návod k použití. Na příbalovém letáku nebo na internetu.
O jakou jde chorobu, 17.6.2010
Připadá mi to jako výsledek působení glyfosfátu, tedy nějakého herbicidu, jak už nahoře píše pan Vysloužil. Mohlo k tomu dojít spíš v minulém roce, nestříkali jste něco roundupem?
Čím je vhodné sekat vysokou trávu?, 16.6.2010
Souhlasím, taky mě fascinuje, jak si lidi nakoupí všechny možné stroje a blbosti, aby nemuseli vynaložit absolutně žádnou fyzickou námahu a když je všechny zapojí, tak jdou do fitnessu. Kdyby v tom fitku aspoň produkovali elektřinu nebo tak něco.
Okurky - kdy zalévat?, 15.6.2010
Já se obávám, že tyhle starší rady jsou z dob, kdy panovalo ještě normální počasí. Poslední roky buď v jednom kuse leje, nebo několik týdnů či měsíců neprší vůbec. Pak bez zalévání odejde všechno, před pár lety žloutly v srpnu i stromy.
Jak mnozit fuksii ktera se mi vetrem zlomila, 15.6.2010
Dělám to stejně jako předřečníci, jenom ještě zaštípnu vrcholek, přijde mi, že se řízek líp ujímá a budoucí rostlině prospěje rozvětvení.
O jakou jde chorobu, 14.6.2010
Podívejte se ještě jednou nebo si vemte brejle.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika