|
Příspěvky uživatele - 166.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
destilační přístroj, 3.2.2007 Samozřejmě s těmi zelenými šlupkami. Oni tomu dodávají takovou slabou hořkost a hlavně barvu. Ona hořká chuť je využívána skoro ve všech likérech a to pomocí bylin. VašekB |  | destilační přístroj, 2.2.2007 Přidávám slíbený recept na vynikající ,,Ořechovku"
Ořechovka: 20 zelených ořechů, 1litr žitné pálenky, 20 kuliček nového koření, 15ks hřebíček, 1 kůra z citronu, 1 proutek vanilky. Ořechy se... celý příspěvek > |  |
|  | destilační přístroj, 2.2.2007 Podle mne by vypeckování asi nemělo smysl. Pecky se jen nemají drtit, obsahují nevhodné látky. Já mám odskoušené výborné trnkové víno. Řadím ho mezi ty nejlepší. Plody se tam mohou nechat velice dlouho. VašekB |  | destilační přístroj - pořadí diskusí, 1.2.2007 Tak chodím sem rok a ještě mě to nenapadlo že jde vlastně vkládat mezi. Proto to tam ani nikdy nehledám. Možná jsem blbý ale dnes už zase chytřejší.
Zítra Vám napíši recept na ,,Ořechovku" kterou jsem dostal. Vždy jsem si myslel, že to... celý příspěvek > |  | Podzemnice olejná, 31.1.2007 Aš to někdo zjistíte, napište sem cenu. |  | Česáme, a kde necháme vypálit?, 31.1.2007 Toto téma jsem založil z duvodu, abychom se hodně dozvěděli o domácích pálenkách. Sice se neujalo ale možná právě to podpořilo téma ,, Destilační přístroj" které vzniklo dávno, ale nikdo nepsal. Je vidět i jeho velká návštěvnost. To svědčí otom,... celý příspěvek > |  | rakytník, 31.1.2007 Pěstujte Rakytník!!! |  | destilační přístroj, 31.1.2007 Je zvláštní, že nepřibyde žádný příspěvek a přesto se to ukáže jako kdyby ten den někdo přispěl. Jak to děláte aby se to dostalo nahoru. Toto téma se mi moc líbí, každý den se těším zda něco připíšete. Zkošenosti, rady, literatura. |  | Kiwi , 31.1.2007 Nezapoměli jste na důležitý žez Kiwi? Já jsem řez provedl hned na počátku zimy, protože mám každoroční zkušenost když řežu třeba na konci února, rostliny brečí. Je třeba se řezu nebát a všechno starší dřevo pryč. Nechat jen ty dlouhé jednoleté... celý příspěvek > |  | Rakytník - prosím o odpověď, 30.1.2007 Já jsem si o něm hodně přečetl a člověk musí nejdříde získat takový přesvědčivý náhled, protože jeho huť není nijak vinikající. Nejde to jíst po hrstích ale také to není aní třeba. Prý má jedna kulička vitamínu c na celý den pro člověka. ... celý příspěvek > |  |
|  | mrkev plná červíků, 29.1.2007 Učili jsme se, že mrkev je zelenina druhé a třetí tratě. To znamená, když dáte hnůj je třeba na toto místo sít mrkev až druhý a raději třetí rok. Také pokud ji chcete skladovat, vysít až déle, třeba v červnu. Tu kterou vysejete po rozmrznutí půdy,... celý příspěvek > |  | Podzemnice olejná, 29.1.2007 V loňském roce jsem ji pěstoval, jednoduše koupíte buráky ve zverimexu. Nejlépe koupit celý balíček, stojí asi 35 kč. Já jsem koupil směs semen pro kanáry a tam jich bylo jen pár. Pokud vám zbydou protože všechny nenasejete, můžete je zkusit upražit... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 27.1.2007 Pokud Vám tato chuť nevyhovuje, jedině snad zkusit znovu vypálit. Dát stejné množství vody a destilovat. Záleží na tom zda ji máte z pálenice, jak tam byla destilovaná. 2 krát? |  | Pepíno Gold žije, 26.1.2007 Tak to Vám musím pogratulovat a smekám před vámi. Loni jsem investoval hodně peněz do sazenic. Pěstoval je ve foliaku, pařníku, venku v závěsech při zdi domu a nevypěstoval jediný plod. Velice brzo mě začali ničit mšice, po pár dnech přilétli nové a... celý příspěvek > |  | celer - problém s uskladněním, 25.1.2007 Pravděpodobné přehnojení dusíkem, potom se udělají duté sředy a ty hnijí. Starší lidé se často předhánějí se sousedy, komu vyroste větší celer. No a tak ho hnojí slepičinou. Možná by bylo lepší bulvy spracovat a dát do mražáku. |  |
 |
|
|
|