|
Příspěvky uživatele - 134.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 2.3.2010 Dobrý den, chtěla bych si vysadit nějákou pozdnější odrůdu broskvoně a ráda bych nějákou osvědčenou a dobrou. Napište mi, prosím, v kterém měsíci dozrává, děkuji. |  | Madagaskarská palma, 15.8.2009 Tak tuhle mám na mysli |  |
|  | Madagaskarská palma, 14.8.2009  Pokud je kytka dlouhá, dá se normálně seříznout a poroste pak dál nebo co s ní, když už je hodně dlouhá? |  | Katalpa, 10.7.2009  Tahle byla taky malá.... Ořezávám jí postupně, aby moc netrpěla....ještě tak 2 větvě na nechám jí být |  | Mraveniste v travniku, 9.7.2009 Prej pomáhá píchnout do mraveniště kousek skořice... no anebo taky prej prášek do pečiva... nemám vyzkoušené |  | Cedr atlaský, 9.7.2009 Tím pádem já jsem ráda, že se mu teda u nás moc nedaří...dobře, že tak nežene |  | Kroucená vrba, 8.7.2009 nejsem si jistá, jestli vám v nádobě půjde dobře... |  | Prirozena eliminace zab, 22.6.2009 Někdo mi říkal, že prej když jsou v jezírku ryby... že tam žáby moc nejsou... ale co je na tom pravdy, to fakt nevím...
U nás tu máme i ty kuňky... ty mě taky nevaděj... nedělaj ten příšernej randál... ale za to tu máme dost rosničky... ty dělaj... celý příspěvek > |  | Světlušky, 21.6.2009 Taky jsem je včera potkala na zahradě... myslím, že ta 22,00 -23,00 fakt platí... bylo to moc příjemné pokoukáníčko |  | Která je která?, 21.6.2009  Obě to jsou komule, ale jsou jiné... poradí někdo?díky |  |
|  | Choroba na Ihličňanoch, 12.6.2009 Nedávno jsem někde vyčetla, že jsou to opravdu mšice, ale že prej se to musí stříkat častěji, protože se dají zlikvidovat jen v určitém stádiu vývoje... takže prostě stříkat... stříkat...častěji a pak se uvidí |  | Cesta přes vodu, 10.6.2009 to je fajn nápad, díky |  | Cesta přes vodu, 10.6.2009 díky |  | Jaké keře na jižní stranu?, 10.6.2009 jejda, tak to je škoda... a kolik tam je teda místa od domu na osázení... třeba tu ještě někoho něco napadne |  | Jaké keře na jižní stranu?, 10.6.2009 nebo brslen |  |
 |
|
|
|