Příspěvky uživatele - 81.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Půdopokryvná trvalka snášící šlapání, 4.9.2009
Tyto rostliny už druhým rokem testuji na našem kamenném zápraží, ve kterém osazuji spáry mezi kameny. Nepíšete, na kterou světovou stranu je to místo orientované - u nás je to jihozápad, takže hodně slunce. Předpokládám, že si také vytvoříte... celý příspěvek >
Rostliny proti komárům?, 27.8.2009
Celkem osvědčené repelentní účinky má i rojovník bahenní, ovšem nevím, jestli se tato rašeliništní rostlinka dá pěstovat i v zahradě.
Květinové lemy záhonků - z čeho je máte?, 21.8.2009
Zdravím, právě řeším lemování smíšeného růžovo-trvalkového záhonu. Chci tam dát nějaké nízké polštářovité trvalky v barvách bílá, růžová, modrá, které by omezovaly růst plevelů. Jako podsadbu pod keři a vyššími trvalkami mám zatím různé plazivé... celý příspěvek >
Historicke ruze, 27.7.2009
Zdravím, přidávám pro inspiraci ještě jedno řešení dočasného plůtku pro kytky. Taky mám dvě psí obludy, které rády dupou v záhonech, a přiznávám, že pletivo se mi moc nelíbí, takže jsem si nařezala silnější vrbové pruty (musí se nechat zavadnout, aby... celý příspěvek >
Silně vonící růže, 25.7.2009 Obsahuje fotku
Se stolístkami potvrzuji, voní úžasně. Sama jich mám několik, ale ta nejhezčí a nejvoňavější pochází od Pelců. Mám ji sice ještě malou, ale letos kvetla tak krásně, že jsem se nestačila divit. Jen škoda, že se mi to nepovedlo zachytit - na té fotce... celý příspěvek >
Jakou pnoucí růži ke zdi verandy?, 25.7.2009
Dobrý den, chtěla bych poprosit zkušenější pěstitele růží o pomoc při výběru růžičky ke zdi verandy se západní orientací.  Zeď je bílá, vysoká asi metr (pak už jsou okna, která nechci stínit) a široká cca 3,5 m, místo jsem si nechala zhruba... celý příspěvek >
Nahéma, 20.7.2009
Milá Danny, sháníte-li Paul's Himalayan Musk, mají ji u Pelců. Sama jsem si ji tam loni koupila - roste pěkně, ale tak pěknou fotkou jako paní Lili se pochopitelně ještě pochlubit nemůžu.
Rozarium anglickych ruzi, 25.6.2009
A co takhle silnejsi plastove trubky zakopane v zahonech a napojene na nejaky centralni zdroj vody? Moji znami maji takhle vyresenou svou nejen ruzovou zahradku (zdrojem vody je destovka - velka nadoba s kohoutkem na vyvysenem miste) a nemohou si to... celý příspěvek >
Compassion jako sadová?, 23.6.2009
Dobrý den, chtěla bych se poradit se zkušenými růžaři, jestli by se růžička Compassion dala pěstovat i jako sadová, to jest úplně bez opory. Výhony mi na to připadají silné dost, ale zatím ji mám ještě malou, takže na soudy je brzy. Poněkud se nám... celý příspěvek >
Trvalky - stále kvetoucí záhon, 16.6.2009
Já mám na podobně orientovaném záhonu vysazenou růžovo - modro-fialovou kombinaci, která kvete opravdu od jara do podzimu: krokusy, modřence, nízké fialové tulipány, modré hyacinty, růžově kvetoucí dlužichy s tmavočervenými listy (ty zvlášť... celý příspěvek >
Osobitá zahrada, 15.6.2009
Milé dámy (Lily, Magdaléno, Evo a další, které tak krásně píšete o svých zahradách), nebyly by nějaké fotky pro inspiraci nám ostatním, které se svými romantickými růžovými zákoutími teprve začínáme? Já jen, že všude na netu jsou k vidění detaily... celý příspěvek >
odrůda rajčete k sušení, 2.2.2009
Já si peču doma chleba, a když si chci u muže udělat očko, udělám mu bochníček s cibulí a sušenými rajčaty (nenaloženými), ještě dochutím sušeným oreganem nebo bazalkou (jinak těsto stejné jako na běžný kváskový chléb)
Dýně hokkaido, 2.2.2009
Taky přispěju se svou troškou: moje zahrada je výše položená a v chladnějším klimatu, takže na záhoncích se mi dýně nechtěly dařit - loni jsem na to vyzrála vysokými záhony a úroda byla obrovská - dýně se plazily i po stromech, pnuly se dětem po... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika