|
Příspěvky uživatele - 81.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Půdopokryvná trvalka snášící šlapání, 4.9.2009 Tyto rostliny už druhým rokem testuji na našem kamenném zápraží, ve kterém osazuji spáry mezi kameny. Nepíšete, na kterou světovou stranu je to místo orientované - u nás je to jihozápad, takže hodně slunce. Předpokládám, že si také vytvoříte... celý příspěvek > |  | Rostliny proti komárům?, 27.8.2009 Celkem osvědčené repelentní účinky má i rojovník bahenní, ovšem nevím, jestli se tato rašeliništní rostlinka dá pěstovat i v zahradě. |  |
|  | Květinové lemy záhonků - z čeho je máte?, 21.8.2009 Zdravím, právě řeším lemování smíšeného růžovo-trvalkového záhonu. Chci tam dát nějaké nízké polštářovité trvalky v barvách bílá, růžová, modrá, které by omezovaly růst plevelů. Jako podsadbu pod keři a vyššími trvalkami mám zatím různé plazivé... celý příspěvek > |  | Historicke ruze, 27.7.2009 Zdravím, přidávám pro inspiraci ještě jedno řešení dočasného plůtku pro kytky. Taky mám dvě psí obludy, které rády dupou v záhonech, a přiznávám, že pletivo se mi moc nelíbí, takže jsem si nařezala silnější vrbové pruty (musí se nechat zavadnout, aby... celý příspěvek > |  | Silně vonící růže, 25.7.2009  Se stolístkami potvrzuji, voní úžasně. Sama jich mám několik, ale ta nejhezčí a nejvoňavější pochází od Pelců. Mám ji sice ještě malou, ale letos kvetla tak krásně, že jsem se nestačila divit. Jen škoda, že se mi to nepovedlo zachytit - na té fotce... celý příspěvek > |  | Jakou pnoucí růži ke zdi verandy?, 25.7.2009 Dobrý den, chtěla bych poprosit zkušenější pěstitele růží o pomoc při výběru růžičky ke zdi verandy se západní orientací. Zeď je bílá, vysoká asi metr (pak už jsou okna, která nechci stínit) a široká cca 3,5 m, místo jsem si nechala zhruba... celý příspěvek > |  | Nahéma, 20.7.2009 Milá Danny,
sháníte-li Paul's Himalayan Musk, mají ji u Pelců. Sama jsem si ji tam loni koupila - roste pěkně, ale tak pěknou fotkou jako paní Lili se pochopitelně ještě pochlubit nemůžu. |  | Rozarium anglickych ruzi, 25.6.2009 A co takhle silnejsi plastove trubky zakopane v zahonech a napojene na nejaky centralni zdroj vody? Moji znami maji takhle vyresenou svou nejen ruzovou zahradku (zdrojem vody je destovka - velka nadoba s kohoutkem na vyvysenem miste) a nemohou si to... celý příspěvek > |  | Compassion jako sadová?, 23.6.2009 Dobrý den, chtěla bych se poradit se zkušenými růžaři, jestli by se růžička Compassion dala pěstovat i jako sadová, to jest úplně bez opory. Výhony mi na to připadají silné dost, ale zatím ji mám ještě malou, takže na soudy je brzy. Poněkud se nám... celý příspěvek > |  | Trvalky - stále kvetoucí záhon, 16.6.2009 Já mám na podobně orientovaném záhonu vysazenou růžovo - modro-fialovou kombinaci, která kvete opravdu od jara do podzimu: krokusy, modřence, nízké fialové tulipány, modré hyacinty, růžově kvetoucí dlužichy s tmavočervenými listy (ty zvlášť... celý příspěvek > |  |
|  | Osobitá zahrada, 15.6.2009 Milé dámy (Lily, Magdaléno, Evo a další, které tak krásně píšete o svých zahradách), nebyly by nějaké fotky pro inspiraci nám ostatním, které se svými romantickými růžovými zákoutími teprve začínáme? Já jen, že všude na netu jsou k vidění detaily... celý příspěvek > |  | odrůda rajčete k sušení, 2.2.2009 Já si peču doma chleba, a když si chci u muže udělat očko, udělám mu bochníček s cibulí a sušenými rajčaty (nenaloženými), ještě dochutím sušeným oreganem nebo bazalkou (jinak těsto stejné jako na běžný kváskový chléb) |  | Dýně hokkaido, 2.2.2009 Taky přispěju se svou troškou: moje zahrada je výše položená a v chladnějším klimatu, takže na záhoncích se mi dýně nechtěly dařit - loni jsem na to vyzrála vysokými záhony a úroda byla obrovská - dýně se plazily i po stromech, pnuly se dětem po... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|