Rozarium anglickych ruzi

host - 81.96 (?)
25.6.2009 17:45

A co takhle silnejsi plastove trubky zakopane v zahonech a napojene na nejaky centralni zdroj vody? Moji znami maji takhle vyresenou svou nejen ruzovou zahradku (zdrojem vody je destovka - velka nadoba s kohoutkem na vyvysenem miste) a nemohou si to vynachvalit. Je to takove samo-domo, ale pripada mi to dobre. Drzim palce, Martina

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

honey - (43) - 218.253 (?), 22.6.2009 16:48

Ten predchozi prispevek byl pani z Australie, v reakci na novozelandske zahrady - kam manzela 'vystve' na 'mensi vylet' :-))

Muj muz me v planu rozaria podporuje - tedy alespon psychicky. Vidi, ze to myslim vazne. Akorat ze nam je obema predem jasne, ze on tam nehne ani prstem - na rypani v hline opravdu neni. No nic, uz jsem poptavala firmu na toi-toi budky a 'otravila' prvniho kamarada, co po nem chci oploceni za mene nez pratelskou cenu. Pres rok mu vyrizuju nejaky papiry zdarma a kdyz chci revans, tvari se zarazene. Dneska vecer zase s necim prijde, takze ho chytnu pod krkem. Jinak to s chlapama nejde!!

Poradte jak resit na takove velke plochy zavlahy. Revolt nebo hadici na kapkovou zavlahu roztazenou v zahonu kolem keru? Zavlaha revoltem neni idealni z hlediska houbovych chorob, ale kapka bude zase macet pudu pomalinku, takze misto poradneho kuloveho korenu budou ruze korenit povrchove... Takze ktere 'mensi zlo' zvolit?

host - 81.96 (?), 25.6.2009 17:45

A co takhle silnejsi plastove trubky zakopane v zahonech a napojene na nejaky centralni zdroj vody? Moji znami maji takhle vyresenou svou nejen ruzovou zahradku (zdrojem vody je destovka - velka nadoba s kohoutkem na vyvysenem miste) a nemohou si to vynachvalit. Je to takove samo-domo, ale pripada mi to dobre. Drzim palce, Martina

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz