Příspěvky uživatele - 124.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříhání habrů, 11.8.2009
Lze jen souhlasit, habr je nezmar a jak se jednou chytne tak ho jen tak něco nepoloží.Kůru pod habry můžete nastlat, případně štěpky, posekanou trávu trochu kompostu, já pod něj sypu i dřevěné uhlí z grilu, který mám vedle a roste jako z vody.Před 4... celý příspěvek >
Co pod pletivo?, 11.8.2009
Mám pod plotem zde zmiňovaný dopravníkový pás a nemá chybu.Terén jsem zarovnal hrubým materiálem po přesívání hlíny a položil a nemá chybu.
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 6.8.2009
Podobně jako tyhle zázračné jahody fungují některé remontantní odrůdy jahod, které běžně koupíte za zlomek ceny.Mně plodí na "oplégrech" třeba Annabelle.
Lignohumát, 6.8.2009
Lignohumát jsem si sehnal před touto sezónou a s používáním jsem velmi spokojen, používám ho zejména na zeleninu a na jahody a podle laického srovnání je to lepší než bez něj a navíc je zcela bio.Jeden odkaz s návodem.
Základy pod skleník, 16.6.2009
Mám skleník 2,7x3,6 m a je volně postavený na silničních obrubnících délka 1 m výška 25 cm šířka 15 cm.Jsou částečně zapuštěné do země na pečlivě srovnaném podkladu a skleník na nich jen leží.Je to takhle 4 sezónu bez nejmenších problémů.Bydlím v... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 15.5.2009
U mě na krtka i jiné dírokupkotvůrce funguje podloží na bázi jílu se štěrkem-prostě by si na tom vylámal zuby snad i bagr natož krtek.Jako podpůrné opatření mám afrikány, i když ty mám spíš pro to, že jsou krásné a mám jich každý rok stovky.
Nejúpornější plevel, 22.3.2009
Svlačec je jednoznačným vítězem.Podlezl mi do foliáku, podleze každý obrubník a vegetuje i v podloží, které je u nás tak 20-30 cm hluboko a je to štěrkojíl.Už jsem dopadl tak, že chodím se štětečkem a natírám Roundupem.Uvidím až se zazelená, kolik mi... celý příspěvek >
Papriky, 22.3.2009
Otázka je, kolik z těch koupených plodů je hybridních a co z toho následně bude.U paprik jsou sice výsledky přesevů lepší, ale i tak.Pokud se jedná o odrůdové papriky pak souhlas tam to není problém.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika