Příspěvky uživatele - 127.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vosí hnízda v zemi, 21.5.2009
Raz sa mi podarilo vyrazne znizit ich populaciu takto: vyrobit pascu z 1,5L PET flase, odrezat hrdlo a otocit ho opacne, takze je ako lievik do flase.  Do flase potom naliat trochu niecoho sladkeho co ich laka (stavu z kompotu alebo vodu so... celý příspěvek >
Co je to za hmyz - uzitocny alebo skodca? - foto, 19.5.2009 Obsahuje fotku
Co je to za hmyz - uzitocny alebo skodca? Zacal som sa trochu viac zaujimat o to co zije okolo, ale potrebujem pomoc. Fotene na broskyniach 9.5.2009. Vychodne slovensko. Ale lietalo to po vsetkych stromoch okolo. Dakujem za identifikaciu.
Napadnute mlade vyhonky broskyne v kvete - co je to? (foto), 27.4.2009
Poskodene konariky som hned odstrihal. Po tyzdni sa zda, ze je to v poriadku. Budem to dalej pozorovat. Mozno to bola ta monilioza. O stitnickach som doteraz ani nepocul, nieco som o nich nasiel na internete, ale nie je ich vidno (pozorovanie bez... celý příspěvek >
Napadnute mlade vyhonky broskyne v kvete - co je to? (foto), 22.4.2009 Obsahuje fotku
Konce vyhonkov broskyne su tuto jar napadnute a adumierajuce. Prikladam fotku. Viete mi nikto poradit o co sa jedna a ako si stym poradit?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika