Příspěvky uživatele - 18.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kustovnice čínská, 19.4.2009
nečetl jsem ty odkazy ale je mi podezřelé že nadšenci mluví o pozitivních účincích na lidské zdraví ale ani mrt o tom která látka v ovoci goji je za ten zázrak zodpovědná.Proto nadšence beru jen jako laiky kteří nevědí co mluví, možná mají v něčem... celý příspěvek >
Ženšen sibirský, 19.4.2009
dobře, to je nejúspěšnější náhražka žen šenu, patří do stejné čeledi araliaceae.U nás roste naprosto bez problémů jako keřík ale dost trnitý. Dřevo vonné. Nejvíc účinných látek má kořen, ten se po vykopání opere možná rozdrtí a dá do alkoholu. v... celý příspěvek >
Kvetení a pohlaví schizandry, 19.4.2009
mají oproti rybízu dost velká semena která vadí při jídle a jsou dost kyselé.semena obsahují ale hodně osvěžujících látek, takže domorodci na dál.východě když šli stovky kilometrů tajgou a už nemohli, požili pár semen /uz jsem zapomněl kolik mg je... celý příspěvek >
Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 19.4.2009
já mám malý důchod abych ještě kupoval vit.C když mi ho v létě roste dost.V zimě si kupuju..myslim že přírodní je docela dobrý. je fakt že to drahé není a není problém si ho koupit. ale to se musí do obchodu.Já to mám u domu a ještě s... celý příspěvek >
na dotaz k čemu je mi tolik vitamínu C když přebytek se stejně vymočí: chtělo by to odborníka výživáře, to já nejsem, Kdysi jsem byl u doktora a ten kondstatoval skorbut.Zjistil jsem, že alergici jako já a i mnozí lidé jiní potřebují více vitamínu C... celý příspěvek >
Rozinkový strom - Muchovník olšolistý, 19.4.2009
tak to máte štěstí že jste dostali dobrý druh.Já kupuju jen zaručené odrůdy v ekofarmě Bormato těch skoro nejdlých v parcích mám dost.
Rakytník řešetlákový, 19.4.2009
reklamovat u prodejce a obrnit se trpělivostí. Nejlépe je zajet do velkého oseku u kolína, tam jsou na to odborníci a prodají dobrý matriál.Zajímavé by bylo jestli tajně mají taky nějakou ruskou odrůdu nebo jen německé.
díky.Ted je jaro, aktinidiáři, třešnaři, merunkaři aj. máme strach že přijdou zmrzlíci.I kdyby přišli, počkám si na úrodu další rok nebo víc, stojí mi za to.Tady na Ostravsku je ten pozdní mráz málokdy naštěstí.Už mnoho let po sobě sklízím. Asi před... celý příspěvek >
Plody mučenky, 18.4.2009
myslim ze to bylo kdysi dávno v zahradkari nebo v ziva, že i u nas jde pestovat venku mucenku, ale uz nevim ktery druh je tak moc mrazuvzdorny.jine druhy vymrzaji, i ten jeden odolny by se mel nahrnout na zimu hlinou nad koreny. V botanickych... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 18.4.2009
Domnívám se, že ta jabloň Vitos se teda podobně jako fantazie hodí pěstovat jako vysokokmen.
Červený narcis, 18.4.2009
Č ervený narcis, myslím tím co nejvíce červená trubka, už dávno existuje.Koupil jsem ho v Belgii na trhu, ale nevyznal jsem se v narcisech.Po zasazení mi hynul, tak jsem ho vytáhl a našel dost velkého červa, který ho sežral.Divím se, že u nás jsou... celý příspěvek >
Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 17.4.2009
děkuji všem.In vitro umožnuje množení velmi rychle a to i během zimy. Věřím, že jednou lidi konečně někde ochutnají toto ovoce a alespon u mně kdo ochutnal a viděl, ihned to chcve mít taky.A začnou ho sázet. Je fakt že mnozí odborníci proti ... celý příspěvek >
Nejzdravější ovoce, 15.4.2009
stupnici zdravosti ovoce vytvořili v  rusku ohromnou prací.Podle obsahu některého cenného   vitamínu neb jiné látky.Dělali to nejen z vědeckých   účelů,  ale i pro zcela praktická    doporučení zahrádkářům... celý příspěvek >
Ženšen sibirský, 15.4.2009
vážený pane. Není možné vám dát žádnou radu, protože pod tímto názvem se prodává mnoho různých   rostlin.Nevíme vůbec o čem se   bavíme a ještě na to nic máme dávat rady.Kdyby bylo   latinské obě jména a... celý příspěvek >
Aktinidie kolomikta - nejzdravější ovoce a kočky, 13.4.2009
Věřím, že za dva-tři roky bude vaše zkušenost lepší a velmi nerad se budete loučit s tak užitečnou rostlinou, jako je aktinidie kolomikta.Pokud by ovoce bylo příliš malé, je třeba vyměnit za lepší odrůdu.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika