|
Dusenie motora u krovinorezu Partner B 341, 26.8.2009 Sem to řikal né . Tchánovi se stalo to samý a já jsem právě udělal to nesprávné všechno jsem vyčistit rozšteloval jsem karburátor. Až nakonec sem mrknul na ten vífuk a ejhle byl zanesej až hrůza. Takže z opravy na 30 minut se mi vyklubala... celý příspěvek > |
 |
Dusenie motora u krovinorezu Partner B 341, 25.8.2009 Zkuste jestli máte lehce průchodný výfuk. |
 |
|
 |
Trakor na sečení - Vaše zkušenosti, 24.8.2009 Prosím, rozhoduji se rovněž pro zahradní traktor, nemáte někdo zkušenosti s Castelgarden XT200HD? Četl jsem recenzi na itest.cz a v ní to celkem chválí, co se týče sběru trávy a komfortu a že to konstrukčně dost vychází z Hondy, tak... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 24.8.2009 Značky Oleo-Mac, resp. jejich křovinořezů a wapek (mají keramické válce) se musím zastat, má to brácha již 3 sezónu a i já s tím seču a myju a zatím k velké spokojenosti. Avšak po přečtení diskuse bude případný servis u Mountifeldu asi děs, už... celý příspěvek > |
 |
Vari - převodovka DSK-317, 19.8.2009 Můžete použít DSK-317, jediné co je třeba vyměnit kolíky na přírubě převodovky k uchyzení motoru pružinamy. Ale uvědomte si že HONDA motor má nižší otáčky než starší dvoutaktní motor JIKOV, takže převodovka pojede pomaleji. PK |
 |
Jak zastříhavat brokvoně?, 14.8.2009 Doporučuji koupit si knihu "Pěstujeme broskvoně", autor Ing. Bažant, nakl. GRADA. Stojí cca 100,-- Kč a najdete v ní úplně všechno. |
 |
Jak na tento plevel?, 7.8.2009 Dobrý den, Lído a co by jste mi tedy poradila? Opravdu ho je celá zahrada, mechanické vytrhávání nepomáhá, má hlluboké a tvrdé stonky i kořeny. |
 |
Bofix, 5.8.2009 Dobrý den, pomůže Bofix od černohlávku obecného, taky potřebuji odstranit nálet mateřídoušky. Vím, že to jsou léčivky, ale bohužel je jich víc než trávy. Děkuji za rady. |
 |
Jak na tento plevel?, 5.8.2009 Děkuji za odpověď, hned jsem koukla do atlasu a je to opravdu on - černohlávek obecný. Píši, že je léčivka, ale já jim mám opravdu zamořenou skoro celou zahradu. Nevíte jak ho odstranit, pomůže Bofix? Děkuji. |
 |
Jaká mechanizace na pozemek o výměře 30 arů, 4.8.2009 Mám podobnou výměru pozemku, též na pěstování zeleniny plus nějaké ovocné stromy atd.. Zakoupil jsem VARI systém a postupně dokupuji patřičné nářadí podle potřeby. S VARI jsem nadmíru spokojen. Pokud vám nevadí, žě za strojem musíte chodit tak vřele... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Lze v jedne udírně udit maso i ryby, 20.7.2009 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jest-li je možné v jedné udírně udit maso i ryby, myslím střídavě, aniž by to mělo vliv na kvalitu. |
 |
Výměna motoru, 24.6.2009 No ja teda nevím, ale píšete že je motor i převodovka fungl nová. To znamená že je to DSK 317/S, která je konstruována pro motor Honda s nižšími otáčkami a výšším krouťákem. A logisky když na ní dáte motor 2T VARI tak to nebude mít patřičný výkon.... celý příspěvek > |
 |
Bylinkové recepty - bez černý, 15.6.2009 Ahoj všichni, konečně jsem našla nějaké recepty na černý bez - plody. Moje babička mu říkala Hural a dělala z něho úplně všechno. Bohužel už nežije a tak sháním recepty kde se dá. Nevíte náhodou jak plody bezu zavařovat? Babička ho zavařovala... celý příspěvek > |
 |
Mountfield nebo přes internet?, 3.6.2009 Nebo kupte kvalitní sekačku, opravdu kvalitní na internetu. Nejlépe v eobchodě, který má i kamennou prodejnu. A ve svém okolí jistě máte servisní prodejnu kam si toto zboží můžete chodit servisovat. |
 |
Uzení - přeuzování, 28.5.2009 Tak udírna prošla premiérou. Nejdřív jedna trubka - teplota 85 st; potom přidána druhá trubka - teplota cca 60 st. a posléze přidána ještě trubka třetí - teplota 35-40 st. Nejlepší byl sýr se salámem v punčoše. Klovásy a uzená žebra se moc nezměnila.... celý příspěvek > |
 |