|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 26.3.2008 Nemyslím To ve zlém, je to věc světonázoru- já osobně vždy v cyklu přibližně dvou let projdu dům a vyhážu vše na co jsem dva roky nesáhnul. Občas sice zamáčknu slzu, ale nemám v domě to co mne vždy děsilo v domě rodičů - tj. hromady zlomkového... celý příspěvek > |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 25.3.2008 Jistě bych stavěl sám, ale 10000,- za zahradní domek 4x5m...řekněte kde a jedu tam!
Argumentace, co vše lze pořídit z bouračky je, jak mi jistě dáte za pravdu, často nereprodukovatelná. Navíc, pokud chce mít člověk na zahradě i něco s určitou... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní koupací jezírko svépomocí - diskuse graduje, 14.2.2008 Pro upřesnění - ani domácí ČOV nefungují v nonstop režimu, běží přibližně polovinu času. S energetickou náročností je to, který systém je vhodnější na racionální diskusi.
Jistě mi ale dají odbornící za pravdu, že v jezírku je co se týče průtoku více... celý příspěvek > |  | Zahradní koupací jezírko svépomocí - diskuse graduje, 4.2.2008 nicméně dovolte mi pár poznámek a jeden dotaz na zkušené jedince.
Zahradní jezírko je alchymie (Jako každá vodní nádrž, není-li v ní "mrtvá voda") a platí to vlastně i o malých přírodních nádržích - jistě mi dáte za pravdu , že v přírodě... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - pěstování, odkaz na podrobnosti, 16.1.2008 Na níže uvedeném linku najdete podrobnou diskusi na toto téma
https://www.zahrada.cz/forum/drobne-ovoce/boruvky-kanadske-3356/?retezec=kanadská borůvka |  | Kanadské borůvky - pěstování, 16.1.2008 Najděte si v diskusi podrobně rozebrané borůvky.
bohužel asi příliš neuspějete se snahou o nízké keře - buď to borůvku "podtrhnete" a bude to malý chcípák s málo plody, nebo jí dopřejete co si zaslouží (hodně rašeliny, hnojiva... celý příspěvek > |  | Slivovice vs. calvados, 2.10.2007 Dřeva není nutné se bát, moderní technologie zrání vín umožňují "barikování" vín v nerezovém tanku, ve kterém sjou ponořené dubové rošty. Palicky přemýšlím (nemám s tím zkušenost), jak by se chovala pálenka anticoro válci, položeným naležato, s... celý příspěvek > |  | Mám pozemek podsypaný vrstvou škváry a popela, 2.10.2007 Jednejte dle sedlácké logiky - pokud chcete zasadit strom, prostě mu vyhlubte díru tak metr padesát v průměru o hloubce dosahující pod úroveň popela a škváry, minimálně 0,5 metru, vyplňte jí běžnou zeminou, přidejte drenážní trubku "husí krk" a... celý příspěvek > |  | Jak na travu v travniku?, 5.9.2007 Váš názor je velmi subjektivní. Navíc (nic ve zlém) dvojí posekání trávníku sekačkou za týden není nijak divokou záležitostí, máte-li slušnou sekačku. Ale argumentace, "nemusím furt běhat s herbicidy" je snad jako vystřižená ze sitcomu. Udržuji... celý příspěvek > |  | Popínavka na plot - měl jsem stejný problém, 31.8.2007 Pletivo lícuje s horní hranou sloupků. |  |
|  | Popínavka na plot - měl jsem stejný problém, 31.8.2007 Vyřešil jsem jej tak, že jsem Půl metru před plot udělal standardní konstrukci - 180 cm vysoké sloukky na ně 160 cm pletivo svařované, poplastované, čtvercová velká oka (10x15 cm). A po něm jsem pustil mix břečtanu a psího vína. Sousedka... celý příspěvek > |  | množení popínavých rostlin, 31.8.2007 Psí víno - rycchlé elegantní množení, z vlastní zkušenosti - na místě kde roste vytvořte "otýpku" ze šlahounů plazících se po zemi, zahrňte je zeminou v délce 1-1,5 metru a příští jaro přetněte šlahouny směrem k mateřské rostlině. Je to strašně... celý příspěvek > |  | Vosy - kokon, 27.8.2007 Určitě je zrušte. Pokud jste sportovec adrenalínový, není nutné čekat na zimu, stačí o nějaké chladné noci vzít kvalitní insekticid (na vosy a sršně) , hnízdo načít a mohutně nastříkat, totéž kolem vletového otvoru. Jedno velké balení, nebo... celý příspěvek > |  | Jak chránit zahradu před hady? Prosím neberte to jako útok., 16.7.2007 Ale smysluplnější by ve Vašem případě bylo řešit fobii - s odborníkem.
Fobie se rády "stěhují" a tak je výhodnější řešit stav duše například desenzibilizačními psychoterapeutickými technikami, než se snažit zamezit hadum, aby (výjimečně) vlůezli na... celý příspěvek > |  | Pokud Vám zdraví ryb leží, 11.6.2007 Na srdci, můžete použít některou z hydroizolačních hmot do potravinářství. |  |
 |
|
|
|