Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dovolim si ozivit stare tema. Zvazuji, ze necham porust Wistarii velky vikyr v 1. patre (je siroky asi 5m, zelena/ruzova barva na obrazku). Tedy, zasadil bych ji u jedne ze sten a nechal ovijet nejake zelezo (pasovina, roxor, atd.) az vyroste cca 6m (hneda barva na obrazku), potom bych ji horizontalne vedl po vikyri (udelal bych ji nejake uchyty). Pocitam s tim, ze to je beh na velmi dlouhou dobu, ale to nevadi.

Me otazky:

- je tato predstava vubec realna? S vinnou revou kterou mam nedaleko by to slo realizovat snadno, bezne doroste 3-4 m kazdy rok

- mam se nejak bat o zaklady domu, bude-li vysazena v tesne blizkosti, rekneme 10cm od nich? Samozrejme ji zasadim tak, aby byla pod uhlem smerem k domu (stejne tak mam prisavnik i vinnou revu a nezda se v tom byt problem).

- mam se nejak bat o krov? Bude-li mit delku 6+5m (prvni delka je vertikalni - hneda, kde bych se snazil omezit mnozstvi "zeleneho" a tvaroval ji do kmene), jaka asi bude jeji vaha? Strihal bych ji pravidelne jednou rocne.

- mam ocekavat, ze mi bude agresivne vrustat do stresnich tasek (pri vertikalnim vedeni k vikyri), tak jak to rad dela prisavnik? Prisavnikem mam porostlou jednu celou stenu a musi se pravidelne strihat aby nedosahl urovne strechy.

Dum je z roku ~ 2003.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika