Každý den zálivka není hydroponie, ale v letních měsících nutnost. Není to pro někoho, kdo má možnost zalévat jen 2x týdně. Hnojení Kristalonem 1x za týden až za 14 dnů, není také nic neobvyklého.
Dnes jsem přesazoval další část rajčat do kontejnerů 10litrů a opět jsem je dával po 2 - 4ks tak jako v minulých letech. Mohutnější rajčata jako např. Brutus nebo Zlatá Medaile dávám po 2ks a některá datlová nebo Goldkrone a Stupické dávám po 4ks. Velikost nádob postačuje, ale důležité je zajistit závlahu a pravidelné hnojení. Obrázky mého pěstování jsou na příspěvku "Sklizeň rajčat 2012 z 6.7.2012".
Každý den zálivka není hydroponie, ale v letních měsících nutnost. Není to pro někoho, kdo má možnost zalévat jen 2x týdně. Hnojení Kristalonem 1x za týden až za 14 dnů, není také nic neobvyklého.
Nedovedu si představit 4 rostliny v jednom kýblu. Voda musí v letním hicu vyletět ze zeminy za chvíli. Mám problémy s jednou jednou rostlinou v kbelíku, ráno než vyrazím do práce proliju zeminu aby byla podmiska plná vody, a je to naknap když doletím ve čtyři domů. Jak to zavlažování máte pořešeno?
Záleží na tom, jaká rajčata. Balkonovkám (např. Vilma, Tiny Tim) stačí i 2 litry, keříčková a tyčková aspoň 10. Obecně se dá říct, že čím větší nádoba tím líp. A já bych sázela po jednom.