Rajče Principe Borghese

Registrovanýuživatel - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (407) - 202.100 (?)
25.9.2013 18:42

Takže žádný rajčátka nezbyli? Už chápu význam Vašeho nicku.laugh

S těma rajčatama se budete muset přestěhovat víc na jih v Česku už žádný rajčata nevyrostou, možná tak ve skleníku s LEDkama.crying

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Registrovanýuživatel - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (407) - 202.100 (?), 25.9.2013 18:42

Takže žádný rajčátka nezbyli? Už chápu význam Vašeho nicku.laugh

S těma rajčatama se budete muset přestěhovat víc na jih v Česku už žádný rajčata nevyrostou, možná tak ve skleníku s LEDkama.crying

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3381) - 5.149 (?), 25.9.2013 22:04

Nezbyli žádná rajčata usušená v sušárně. Jinak zbyli rajčata zavěšená v kůlně (zatím všechna) a také nějaká sklizená ještě v pondělí- mám je na pohovce v chatě. Jednu rostlinu jsem ještě nelikvidoval.

Nevím co tím myslíte, že chápete význam měho nicku. Jen chci říct, že nemá nic společného s rajčaty. 

Rajčata zase vyrostou a v příhodný čas (v létě) budou sklizena a upotřebena co nejvhodnějším způsobem- pokud jde o Principe Borghese jistě nějaká usuším a asi ještě jeden rok budu zkoušet pienollo ať už to letos dopadne jakkoliv.

Mr Big

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3381) - 5.149 (?), 18.12.2013 12:09

Poslední Principe Borghese jsem jedl minulý týden. Původně jsem si myslel, že je nechám na vánoční stromeček, ale poslední týden se začala scvrkávat, tak jsem je snědl. I kvalita těchto rajčat byla diametrálně horší než rajčata, která jsem jedl koncem listopadu.  A tak budu mít znovu stromeček s ozdobami s perníkem. Doufám, že příští rok vypěstuji Principe Borghese a Ramallet pro skladování v podstatně lepší kvalitě a stromeček si vyzdobím také rajčaty (vím, je to tak trochu úchylka). A tak přeji všem přispěvovatelům tohoto fóra Šťastné a veselé Vánoce a Nový rok.
           Mr Big

Principe Borghese
Principe Borghese
Principe Borghese
Principe Borghese
Perníkové ozdoby
Perníkové ozdoby
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Pila8.7.2025