Já s paprikami taky začínám tak prosím jště o doplnění. Kdy se přepichují (už jen s děložními lístky) a jak hluboko? No a potom kdy podruhé a opět jak hluboko?
Já s paprikami taky začínám tak prosím jště o doplnění. Kdy se přepichují (už jen s děložními lístky) a jak hluboko? No a potom kdy podruhé a opět jak hluboko?
Papriky se přesazují co nejhlouběji až po děložní lístky. Po druhé se přaszují, až poté pokud jsou nádoby ve kterých jsou předpěstovávány již malé nebo někdy také proto, aby se zbrzdil bujný růst (nadměrné vytahování) v případě, že výsev paprik byl proveden předčasně a do doby výsadby je poměrně dlouhá doba.
Ja sadim tekvicu okolo 15.mája minuleho roku som zasadil tekvicu goliáš a mala 20 kg a mal som aj plno maličkých tekvičiek. Goliaša možete tiež použiť na vyrezávanie ale kupil som si priamo na vyrezavanie ak mate ešte nejaku otazku ohladom tekvic napište mi a rad vam poradím. aku odrudu a tak :)
a sázíte rovnou ven? já ji mám jen na kompot a džus, už vloni jsem si dělala, ale dýni jsem měla od známé, letos si ji chci sama vypěstovat. Mám semínka z dýně z loňska