Co je "chytrá houba" - uváděli v Receptáři



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 215.121 (?) 
9.3.2011 12:05

Bývá v některých lékárnách, pokud ne, tak ji objednají.Myslím ale, že má větší uplatnění na rúzné kožní plísně, lupénku apod.Cena není zrovna malá.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 165.135 (?), 9.3.2011 18:45

Chytrá houba v receptaři Pythium oligandrum je Polyversum.Je to biopreparát, který je určen i na plísen okurkovou, kromě jiných chorob.Jeho záběr je opravdu široký.U tohoto přípravku platí ale jisté pravidla.Aplikace se provádí preventivně to je před vypuknutím choroby.Nesmí se aplikovat spolu s dalším fungicidem, snižuje podstatně učinnost.Po aplikaci musí spory houby nejprve vyklíčit, rozrust se a až potom parazitují na škodlivých fytopatogeních houbách, kterými se po jejich rozložení živí.Ma i stimulující učinek.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 242.17 (?), 23.7.2018 6:49

Na to konkrétně boty nemají zase tak velký vliv, jak se lidé domnívají, to je pouze spouštěč a problém vychází z krve, kde ho je potřeba také řešit. Jednoznačně je potřeba tělo odkyselit, upravit vyprazdňování a srovnat střevní mikroflóru. Na to je možné začít aplikovat peroxid hořčíku, který pomocí uvolněného kyslíku vnitřní plísně celkem spolehlivě řeší a tím by se měl i vnější projev utlumit. Jinak je možné používat koupele nohou v nějakých fungicidních bylinách, nebo můžete vyzkoušet MMS, což je velice spolehlivé a funguje to opravdu dobře.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika