Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vladimíre, to je myslím přesně ono: využít i třetí dimenzi. A potom v záhonu je navést vodorovně až do doby, kdy už mrazy nehrozí. Háček je v tom, že fazole vyžadují stejnou teplotu půdy jako okurky: 15°C a víc. Což dost odsunuje možnost výsadby ven. Tahle teplota před Zmrzlými bývá jen občas. Čili přikrýt trvale netkankou. Pěstuju sice jenom zelené fazolky, takže se nemusím trápit zralostí, ale princip je podobný. A zase bude kuře radit kohoutovi.smiley Zkus je hnojit Kristalonem podzim. Ten má jen 6% dusíku, zato ale dostatek fosforu a draslíku. A hořčík a mikroprvky. Tedy pokud je vůbec hnojíš. Rozhodně nepoužívej Kristalon start.

Jak širokou máš netkanku? Pokud 3,2m, a fazole budou v jednom řádku, můžeš je přikrýt až do jejich 1,3 - 1,4 m. To na těch spirálách zvládnou, i když rostou zatraceně rychle. Jen tak mimochodem: na výšku 1,3 m, jak dlouhý stonek to dovoluje? Jinými slovy, jaký je průměr té spirály a výška mezi závity? Dá se některý parametr změnit?

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika