Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Waltře, odpovím trochu šalamounsky: pokud se Vám to osvědčuje, tak to asi ve vašich podmínkách funguje. A pokojové rostliny jsou odolnější než rajčata. Ale to sucho v tom asi nehraje moc velkou roli: snad zničí klíčící plevely. Jak bakterie, tak plísně vytváří spóry, které sucho bez problémů přežijí a oživnou ve vhodných podmínkách. Třeba roky.

Pokud Vám ve skleníku mrzne déledoběji (několik dní), je mráz tou sterilizující silou. Není to úplně spolehlivé, ale na infekce, které nás zajímají, je to snad dostatečné. Je ale potřeba si dát pozor na stále teplejší zimy. Mohlo by se stát, že Vám ve skleníku vůbec mrznout nebude, či jen velmi krátce. Jak vysoko nad mořem je ten skleník?

Osobně tady v Ústí bych to považoval za poněkud nejisté. Ovšem je spoustu pěstitelů, kteří nedělají se zeminou nic a přesto nemají infekce. Je to více-méně otázka náhody.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika