Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pH mám z nějakého rozboru 6,9 mělo by tedy být v pořádku. Zálivka, pokud není přirozená - déšť, tak tu určitě nepřeháním, vody není nazbyt. Zalévám, ale ne nijak přehnaně.  Nemyslím si ani, že bych měl přehnaně dusíku (podle plevelů, ne zrovna bujného růstu zeleně atd) Zasolení draslíkem, to pochopitelně nevím, ale není moc z čeho.  Minerální hnojiva používám jen pokud je něčeho viditelný nedostatek (tento případ),  nemá se tam z čeho vzít, spíše by ho měl být nedostatek. Sodík - stejná otázka, z čeho by tam byl? Jsme " na kopci", nic se k nám nesplavuje, ani historicky se splavovat nemohlo.

Wuxalem jsem hnojil celou sezonu každý týden. Vždycky nechávám stranou pár rostlin bez postřiku, abych se ujistil, zda postřik má smysl. Bohužel má, bez něj je to všechno na nic. Používám jej na list, čili předpokládám, že teď už je to zase vše minulost a příští rok musím začít nanovo.

Právě proto jsem zvažoval, zda bych neměl naději na úspěch, kdybych záhony posypal nějakou formou vápníku - v rozumném množství.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika