Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 Asi nepestuješ tie správne.Treba si vybrať sladučké chuťovo výrazné druhy, ja ich milujem v rôznych rajčinových šalátoch, hrubšie plátky na chlebe s maslom, alebo masťou, do žemle stačí napr. 1 plát, alebo len tak s nejakým syrom (aj napr. balkánskym, ementálom, FarenbNivou, mozarellou...) a bazalkou .Možno ich aj grilovať, zapekať s parmazánom, alebo iným postrúhaným syrom. A ako príloha rôznych farebných druhov, ktoré chutia každý inak ani nehovorím!  U mňa majú jednoducho takto prednosť pred klasikou. Navyše mnohé obsahujú málo semien a ľahko sa šúpu, čo je vhodné pre ľudí s poruchami trávenia.

  Eva

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika