Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Stanislawe, to, čím trpím já, není ani tak amatérské nadšení, ale snaha něco udělat, když se známky plísně objeví a já nechci stříkat. Mnozí tady to nestříkání považují za pošetilost, ale to mi nevadí.

Ano, je to nelogické v dnešním světě byznisu, že by někdo s takovým řešením už oficiálně nevyrukoval, kdyby existovalo. I když mne napadá, že možná ten obrovský kšeft s postřiky může blokovat jednoduchá řešení, třeba na bázi toho, že jsou málo účinná. Podobné už se myslím někdy někde stalo. Ale tonoucí se stébla chytá, tak zkouším, co se dá.

Paradoxní je, že u postižené rostliny i přes opakovaný déšť nedošlo k rozvíjení plísně směrem nahoru. Možná víc pomohla ta francovka, ale rostlina nad drátky má čisté stonky i vijany a sklízím z ní zdravé plody. Vím, není prokazatelné, co tenhle stav způsobilo, ale je to fakt. A těm já věřím nejvíc.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika