Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestliže někdo tvrdí, že zná lék na nějakou nemoc, tak on musí dokázat, že ten lék funguje. Nemůže chtít po ostatních, aby mu dokázali, že ten jeho lék nefunguje. A dokázat, že měděný drátek funguje není problém diskuzní, případně argumentační, ale je potřeba to ověřit a dokázat. Není to vynález český, ale občas se na internetu ve světě objeví někdo, kdo tvrdí že to funguje a to je vše. Motiv jeho chování mně není jasný, možná se chce zviditelnit. Ano, jeden rok jsem také napichoval rajčata Start F1 měděným drátkem, ale výsledek byl nulový. Nechal jsem toho proto, že jsem si uvědomil, že výsledek je v mých podmínkách zahrádkáře neověřitelný a kdyby i nějaký náznak byl, tak je to nepublikovatelné, protože i dvě rajčata vedle sebe se mohou chovat různě. Klidně zkoušej, ale nic neověříš. Jinak jsem tím, že nebudu diskutovat chtěl říct, že teoretické diskuze o nemocích rajčat jsou zbytečné, my zahrádkáři bychom tuto oblast měli přenechat profesionálům a věřit jim.

           Vladimír

PS.: Když začala koronavirová epidemie, tak jsem si každý den ráno dal frťana. Opravdu jsem tu nemoc nedostal, ale netvrdím, že příčinou toho je ten raní frťan.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika