Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ještě jednou zdravím. Tak příspěvek se vložil takže v pořádku. A hned na sebe budu reagovat, spíše doplním informace o tom jak jsem postupoval letos já a které odrůdy jsem na webu našel a pořídil:

Ambrosiagold, Skvrnitý říman, sugar Plum a jako bonus jsem dostal Black Cherry. Od každého jsem vysel po 3 semenech a kromě jednoo semínka (které nějak zapomělo udělat lístky) vyklíčilo vše. Aktuálně mám rostlinky vitální, dobře rostou a mám je v květináčcích o velikosti 8 cm (objem asi 500 ml). Mají pkně silné stonky (tedy myslím, nevím jestli na jejich velikost jsou dobstatečně vyvinuté). Zalévám odstátou kohoutkovou vodou, jednou za čas zaliji naředěným lignohumátem. Začal jsem v malém sadbovači, kde se trochu vytáhli (bylo jim teplo) a proto jsem je při přesazování do květináčků posadil hlouběji a zahrnul i část stonku tolik kolik mi dovolila velikost květináče aby kořínky nebyly úplně u dna. Mám obrovskou radost, že semínka vyklíčila (to potěšení když jsem prsty ucítil první klíčky) a dneska už mám rostlinky velké a olistěné. Hřeje mě to u srdce. Ještě zda budeme doma sklízet, teprve pak budu spokojen. Tak tolik asi na doplnění. Dříve jsem si netroufal, ale jde to i bez zraku. A také u nás má na starosti už leta zahrádku otec, ale letos jsem chtěl překvapit. Zdraví Petr Beneš.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika