Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Evi, to sesumírování mi trvalo dva dny (ne, že bych o tom přemýšlel celých 16 hodin za den). Čím větší výběr možností, tím náročnější proces. Ty jsi na tom ještě mnohem hůř.frown

S otužováním jsem na tom bledě. Buď není počasí, a když vysvitne slunce, nejsem zase doma já. Vůbec je to letos taková divná zima.

Maglia Rosa je heirloom, viď? Už mi došly její semínka, tohle je poslední exemplář, tak si je nesmím zapomenout schovat. Loni vzala díky nákaze za své, neměl jsem z ní ani rajčátko.

Všechna semena jsem vydezinfikoval v hypermanganu, nechal je tam asi půl hodiny (aby se mi nepopletly, použil jsem filtry na kafe, každá odrůda jeden). Tak doufám, že jsem to nepřehnal se sílou roztoku. Kdo jednou zažil infekci, stane se až přeopatrným, však víš. Dezinfikuju úplně všechno, i lopatky mám dvě: jednu na čerstvou hlínu a jednu na tu sterilizovanou. blush

Kdy tak odhaduješ, že budeš mít první zralá? Já určitě ne před polovinou dubna, díky tomu záměrnému zpomalení. Spíš později.

Měj se.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika