Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

13.1.20 Včera jsem přesadil svou největší Startku cca 30 cm s 10 pravými listy. Přesadil jsem ji přímo do velkého 12l květináče, takže další přesazování už nebude. Opět do směsi sterilizované půdy ze zahrady, písku a Perlitu. Děložní lístky jsem zahrnul. Hnojím Kristalonem střídavě podle návodu. Všechna rajčata vypadají zdravě.

Rovněž jsem 4.12. zasel papriky (Jabliny – svoje letošní a koupené Lungy a Slovakie z předloňska) do buničiny v sadbovníku. Každé semínko má své políčko a jsou v teplotě kolem 30°C. Některé už klíčí. Je ovšem potřeba je denně kontrolovat, aby buničina nezaschla. Až vyrazí děložní lístky, zasypu je alternativně výsevním substrátem Gramoflor a svou půdní směsí. Přesazovat je budu, až když budou mít pravé listy.

Včera jsem stejným způsobem zasel letos koupené Citriny, ale uložil jsem je v nižší stálé teplotě kolem 23°C. Výsledky porovnám.

 

Milan HP  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika