Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tu střechu dávám nahoru až někdy začátkem srpna. Složím ji částečně na zemi (včetně připevnění folie a potom za přispění syna ji nasuneme nahoru a doděláme (cca za hodinu a půl). Na konstrukci používám spojky, které koupil můj otec před více než čtyřiceti lety (teď se snad podobné spojky dostanou koupit, ale podle diskuzí asi nic nevydrží). Latě se do ni ch užívají ty střešní, teď si přesně nepamatuji ten rozměr, asi, 2,5 cm x 4,5 cm.   Na jaře si z nich dělám různé tunely např na papriky, kedlubny apod., dle okamžité potřeby.

Řádky jsou od sebe 45 cm a jednotlivé rostliny v řádku 37,5 cm. Mezi dvojřádky mám cestičky 30 cm. Vzdálenost mezi krajním řádkem jedné folie a krajním řádkem druhé folie je 60 cm někde 75 cm a uprostřed toho je ta cestička. Výška je taková, jaký jsem měl materiál něco mezi 160 a 170 cm. Pro mne je to málo, mám 185 cm, ale nedá se s tím už nic dělat.

Neokopávám, jen občas vyberu plevel (a také zálistky) který vyrazí kolem rostlin. Cestičky jen prohrábnu motykou.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika