Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Do kvasné nádoby, já používám keramický hrnec na kysané zelí, dávám nejrůznější suroviny, podle potřeb rostlin. Na jaře, kdy je důležitý dusík, dávám do hrnce například kopřivy, bršlici, listy pampelišky a nejrůznější plevele. Jakmile rostliny vytvoří plody dodávám čím dál více draslíku a to tak, že k zelené hmotě přidávám slupky z biobanánů. Poslední fermentovaný čaj byl ze starých nastrouhaných brambor a zase banánových slupek. Pro snadnější iniciaci kvašení přidám kousek žitného chleba nebo malinko sušených kvasnic a trochu cukru. Až je produkt hotový, zalévám rostliny, nejen papriky - poměrem 1 : 10. Nehnojím ničím jiným. Jsem spokojená a zelenina taky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika