Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pre Peter pe: vidim, ze ste sa tiez nahanali za ambrosiami. Rose UBX ani Pink nie su zohnatelne, co nie celkom chapem. Nie su to hybridy, uz ich maju v J&L Garden odskusane, neviem preco nie su k dispozicii, vsetky ambrosie maju sold out uz dlhodobo. Ja mam donesene z UK cez ebay Ambrosiu Orange UBX (zdroj Mexico, ale na balicku su signa J&L), Ambrosiu Gold mam zo semillas.de ako som uz spominala tu a Ambrosiu Red z UK, uz neviem odkial, doniesli priatelia objednane. Este objednali z Ukrajiny Ambrosiu Blue. Tak som zvedava, co z toho bude. Ti co ste objednavali a komunikovali z J&L v minul., zvyknu ambrosie nahadzovat neskor napr. v lednu? Vidim, ze novinky 2019 tam uz figuruju.

Pre Jana: Tamina je dobre hodnotena ako vynosna, odolna, ale byvaju komenty aj, ze chut je fadna a su mucne. Zavisi od podmienok- Slnka a sezony, si myslim. Semena, ak neboli vylozene niekde v teple, podla mna urcite vyjdu, uvidite, ale mozno trepem. Obchody davaju zaroky 2-3 roky na semena, pritom klicivost sa zachovava v chlade roky-rokuce. Tento text davam opakovane. Dnesne 3 prispevky mi vobec nepridalo do diskusie a pritom v mojej zlozke figuruju. Katka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika