Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, semená boli z originál sáčku kupované v kamennom obchode, od neviem presne akej bežnej f. Sevaseed, Moravoseed,...??, bolo to ešte v roku 2012. Pozeral som fotky v PC, či nemám nejaké zábery, ale nič som nenašiel. Vtedy som ešte len začínal s pestovaním rajčiakov. Tú výšku berte s rezervou, odhadol som to aj s výškou nádob. 

Viem ale, že boli väčšie (tých 50cm určite) ako nejaký trpaslík, ktorého som kedysi pestoval doma za oknom ako izbové rajče-to malo tak do 30cm, možno 20 plodov a potom skončilo. 

Vilma bohato rodila, len pre tú chuť to nikto nechcel ani zbierať.

Stanovište dobré-južná strana steny domu čiastočne chránená strechou.

Z pochybných zdrojov osivo nekupujem. Stalo sa mi akurát raz, že zo sáčku Stupického raného od f.SEMO, vyrástla aj žltá mäsitá rajčina, inak je to OK. Jeden rok som mal na skúšku semienka od Mirka z Břeclavi, inak teraz už mám ustálený sortiment pár odrôd čo mi vyhovujú:

Bejbino, Sweet Aperitif, Ildi, Goldkrone, Brutus, Wild tomato z originál sáčkov a Briosso zo semienok z kupovaného plodu smiley

K téme "Rajčata venku do Vánoc" prikladám fotky mojich rastlín z najplodnejšieho obdobia 9.8. a novembrového stavu 6.11.2018. Sezónu ukončil mráz až 18.11.2018, takže spokojnosť smiley

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika