Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mimmo, a kde jste to četl? Já jsem nikdy na něco takového nenarazil. Kdyb y tomu tak bylo, nemohl by dovozce přípravku Acrobat napsat tento pokyn, jak postupovat proti plísni bramborové:

1.způsob: První ošetření na přelomu květen / červen Acrobatem MZ, 2. ošetření v polovině června a 3. ošetření koncem června..Ochranná lhůta 21 dnů, což znamená, že 3. ošetření končí kolem 21. července, kdy začíná sklizeň. V dalším průběhu pokračovat v ochraně kontaktními přípravky Kuprikol 50 nebo Champion.2.způsob: použijeme přípravek Bravo 500 SC až od začátku července - tedy období nástupu plísní. 1. postřik provedeme začátkem července. Další v intervalu 7-10 dnů v bloku 3 za sebou jdoucích ošetření. Vzhledem ke své krátké ochranné lhůtě (7 dní) lze Bravo 500 SC použít i v době dozrávání mezi jednotlivým sběry.
3.způsob: První ošetření - Ridomil GOLD - preventivně, tj. před výskytem choroby, a to zpravidla od poloviny června.  Druhé a třetí ošetření - Ridomil GOLD - po 7-10 dnech (v závislosti na infekčním tlaku). Poté ochranu rajčat převedeme na kontaktní přípravek Bravo 500. V průběhu srpna pokračujeme v ošetřování přípravkem v intervalech 7 dnů (dle infekčního tlaku).
Ke všem uvedeným přípravkům je vhodné přidávat smáčedla, zlepšení přilnavosti.

A pořád se sgtříká a stejně není nic zaručené.smiley

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika