Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, zda jsem se už někde zmínil, ale chemie mne v minulosti několikrát zklamala, protože mi rajčata stejně neochránila. Tak zkouším jiné cesty. Vím, jsou tu někteří, kteří tvrdí, že to bez ní nejde. Jenže mám pocit, že to vlastně ještě nezkusili. A přiznám se, že mne to "klepání se strachem" z plísně docela baví. Je to taková pseudodetektivka s otevřeným koncem. Neočekávám, že porazím plíseň úplně, za úspěch budu považovat cokoliv nad polovinou zdravých zralých rajčat v porovnání se 100%.

A neustále hledám i drobnosti, které mi mohou pomoct. Například teď mi došlo, že rány po vyštípnutých zálistcích zůstanou docela dost dlouho vlhké a můžou se stát bránou infekce. Tak přemýšlím, čím je potírat, aby se tomu zabránilo. Máš nějaký nápad?

A že bych přestal rajčata pěstovat? O tom nemůže být ani řeči. Teprve letos, když jsem začal od semínek, mne to opravdu chytlo. A zjistil jsem, že nejde ani tak o tu úrodu. Nejvíc mne těší je pozorovat jak rostou, kvetou, zrají. To, že je pak slupnu s chutí, je jen třešnička na dortu.

Milan

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika