Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Semena Kumato F1 a Mini Kumato F1 umí vyrobit pouze firma Syngenta. Tato semena neprodává, ale na základě smlouvy ji poskytuje vybraným pěstitelům, kteří pěstují výše ivedená Kumata na prodej plodů. Takže tato semena nelze nikde na světě koupit. Všechna semena co se pod názvem Kumato a Mini Kumato prodávají jsou jen semena vybraná ze zralých plodů koupených v obchodě. Aby bylo obchodování snažší a neporušovalo žádné zákony, tak k tomu někteří přidávají různé přívlastky jako je to Cherry Kumato nebo Kumato Yummi. Pochopitelně je to výborný kšeft, vytáhnout z rajčete semínka a za draho je prodat.

Pokud Vám rajčata Kumato nebo Mini Kumato chutnala, měla jste si semínka vybrat a z nich tato rajčata pěstovat. V první generaci by měla chuť odpovídat originálu, jen s tou úrodností je to slabší.

Pokud jde o semínka, která dostal Milan HP od Evy T, tak to byla semínka vybraná z koupených Mini Kumato při její návštěvě Austrálie.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika