Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji moc za informace. Pročetl jsem si celou diskuzi a mohu říct, detektivka s pokračováním na každé straně. Četl jsem to všehovšudy 2 dny, napínavé a poučné, hlavně ten druhej termín, kam se hrabe můj oblíbený JO NESBO :D

Tak MM a CC budou pro mě TOP na příští rok, Cherrola F1 dostane šanci 3. rok v řadě, nej zatím co jem měl, ale na ty Tvé to zdaleka nemá. Vysemeněné potvůrky na záhoně jsem rozsázel na druhou stranu zahrady, řekněme na severní část k plotu mezi jahody a parádně rostly. Ovšem... F2 tedy, plody větší občas než původní F1 a hlavně, plíseň je skolila stejně rychle, jako tornáda na druhé straně zahrady, vedle brambor a žluté vedle orignální Cherrola F1. Ti vydržely prostě nejdéle, ještě teď rostou, i když plíseň je na půlce rostliny, nebyl jsem tam 6 dní, nejspíš už mají odzvoněno. Už i ty poslední plody nebyly úplně tak sladké, jako při zdravé fázi v sprnu, houba + nedostatek cukru při slabé fotosyntéze.

Hokusy pokusy od Tebe mě fakt baví. Zahradu mám v Koštově u řeky Bíliny. Hryzec řádí o 106 a nutrie mu sekundují, někdy třeba vylíčím můj boj :)

Tak hodně zdaru a těším se co zase napíšeš, zdali ještě něco plodí atd...
Jo a ty zapušténé kětníky vedle sazenic mi vysvětli, nikde jsem nic podbného nevygooglil, nechceš polejvat kořeny přímo, chorby atd? Možná jsem to v těch 4 vláknech přehlédl...

Honza B.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika