Vlani koncom mája bola chuť výborná, samozrejme skoršie odrody sú chuťovo menej výrazné, najmä u mäsitých - napr. keď porovnávam skorú Annu Russian a Corazon F1. Veľa pomôže v chuti aj neprehnojovať dusíkom radšej hnojivá na vyzrievanie plodov, menej polievať a čo najviac slnka.Zatiaľ kupujem rajčiny zo slovenských fariem a keď porovnám chuť napr. Tramezzina z Babindolu je chutnejší ako zo Žitného ostrova a tam by mohli mať teoreticky lepšie podmienky.Aj v lete záleží chuť rajčín na počasí, správnom hnojení a prí.p polievaní. Cherry paradajky mi lepšie chutia z kontajnerov ako voľnej pôdy a niektoré zo sklenníka- napr. j GardenberryF1. Juanita F2 je zase najchutnejšia u mňa zo sklenníka. Eva T