Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Souhlasím s Mimmo. Dělám to taky tak. Rajčata která dozrávají v chladné místnosti nepraskají, nedozrávají se žlutým límcem a pokud jde o chuť, tak jsem žádný rozdíl nikdy nepoznal. Snad jen některé drobné cherry se mně zdály jako by nedozrávaly. Pokud jde o to částečně omezit funkci kořenů obrytím nebo povytažením rostliny, tak někdo tuto metodu doporučuje, ale jen na konec szóny (září- říjen). Nikdy jsem to nezkoušel a ani zkoušet nebudu. Na podzim nepotřebuji nijak urychlit dozrávání, všechno to co úplně nedozrálé sklidím a je v konzumní velikosti v pohodě doma postupně dozraje. Není nutno nějak spěchat.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika