Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud jde o odrůdy, tak těžko můžete říkat, že to co pěstujete je Kumato. A už vůbec ne, že je to české rajče. Zato Stupické polní rané, ať už se pěstuje kdekoliv na světě je českým rajčetem i když jeho jméno je zkomoleno a ve světě se pěstuje jako Stupice. Hyundai také není české auto. Formulace česká jablka, české brambory (může být i česká rajčata- proč ne?) je reklama na výrobky pěstované v Česku, která se snaží zdůrazit, že tyto proudukty jsou zdravější, lepší (než například z P) a naše, takže bychom je měli kupovat přednostně a pomoct našim.

Pokud jde o chuť, tak každý máme své preference a je v pořádku, že svůj názor zveřejníme. Já například nejsem obdivovatelem chuti Kumata. Chuť je neměřitelná, subjektivní a to, že mně nebo vám něco chutná má pro ostatní jen ten význam, že budou chtít to rajče, které mně nebo Vám chutná také ochutnat.

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika